NETRAGOM NESTALA PA SVE OBJASNILA: ‘Lik je ostvario svoju prijetnju, e moja ti nestala u dva klika’!

Foto: Vedran Peteh/Cropix

Voditeljica i urednica na Uni Tv Ivana Paradžiković nedavno je misteriozno nestala s Instagrama gdje je bila izrazito aktivna. Što je zapravo posrijedi da se to dogodilo? Novi projekt, totalni redizajn ili hakerski napad? Nažalost – ovo treće. Ivana je ‘pala na foru’ i ostala bez svih fotografija i tisuća pratitelja.

E moja ti. Nestala u dva klika! Sve sam pokušala. Službeno i neslužbeno… Ali, nema povratka”, napisala je Ivana na svom novom Instagram profilu.

“Na nekoliko godina života on je samo stisnuo ‘delete’. Budući da sam ja nasjela na foru, možda nekome pomogne ovaj post, jer očito je u pitanju isti lik kao i u slučaju Mate Jankovića i Martine Matušin, jel’ tako?”, dodala je te objasnila kako je ostala bez profila.

budući da sam prije nekog vremena prolazila proces autentifikacije, ona plava kvačica kraj korisničkog imena, nije mi bilo nimalo sumnjivo kad sam to jutro dobila poruku u inboks od Instagrama. Pisalo je da mi je odobrena autentifikacija i samo da kliknem link kako bi aktivirala kvačicu. I eto ti đavla. To je bio koban potez jer ti hakeru moraš na neki način dati dopuštenje da te hakira, kliknuti neki link, prihvatiti nekog trojanskog konja”, opisala je Ivana što joj se dogodilo.  Od nje haker tražio novac, kontaktirajući je preko WhatsApp-a.

Američki pozivni broj. Profilna slika iz animea. Itachi Uchiha. Moj sin kaže, očito neki kul haker. Napisao mi je da mi ne želi ništa nažao učiniti sa slikama, profilom, nego samo hoće pare. Na taj način kao zarađuje za život”, napisala je Paradžiković.Facebook Comments

Loading...
DIJELI