NIJE JU SAMO PLES NAGNAO NA POVRATAK: Pokos proživljava obiteljsku dramu! ‘Moram to podijeliti s vama…’

Foto: Instagram

Bivša pjevačica i televizijska voditeljica Vlatka Pokos uz puno bure i kontroverze je ispala iz showa ‘Ples sa zvijezdama’. Zbog toga se nastupa i sudjelovanja u showu nakratko vratila u Zagreb i Hrvatsku no čini se da je to nije bio jedini razlog njenog povratka u Hrvatsku iz Kanade gdje živi već tri godine. Čini se da je posrijedi također bila i teška obiteljska situacija u kojoj se našla.

“Ples sa zvijezdama nije bio primarni razlog mog dolaska u Hrvatsku, točnije Europu. Nažalost, jedna od mojih sestara boluje od karcinoma i nažalost, moram to podijeliti s vama zbog jednog izdanog povjerenja. To je sve što ću ikada reći na ovu temu. Moja obitelj i ja borimo se u tišini i tako će i ostati”, napisala je na Instagramu Vlatka Pokos.

S bolesnom sestrom vidjela se odmah pri povratku.

“To je naša obiteljska tragedija. Najveći teret snose moji roditelji, a ja sam im potpora koliko god to mogu biti. Moja obitelj zazire od medija i ne želim od ovog praviti javnu sapunicu”, objasnila je u razgovoru za Gloriu.

Jednog dana, kaže Vlatka, željela bi živjeti u Splitu.“Nigdje na svijetu se ne osjećam tako lijepo što sigurno ima veze s mojim dalmatinskim podrijetlom s očeve strane. I sami Splićani mi kažu da sam po temperamentu i izgledu prava Dalmatinka. U Splitu imam jedan krug jako bliskih prijatelja, a jedni od njih su me i ovoga puta predivno ugostili”, izjavila je Pokos.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI