NOVO LJETNO OSVJEŽENJE NA ZAGREBAČKOM KEGLIĆU: U potpunosti digitalizirani Pizza festival od 23. lipnja do 3. srpnja

Pixabay

Nakon višegodišnjih uspješnica, Fuliranja i Zagreb Burger Festivala, u organizaciji kreativne agencije Kokoš ili jaje, stiže novi gastro doživljaj na zagrebački Trg F. Tuđmana. Pizza Festival je prvi, u potpunosti digitalizirani festival u Hrvatskoj (narudžbe i plaćanje putem skeniranja QR koda i mobilne aplikacije).

Festival se održava od 23. lipnja do 3. srpnja i poziva sve obožavatelje najpopularnijeg jela na Svijetu da svrate i kušaju jedan od petnaestak okusa. Pizza entuzijasti pripremat će klasike poput Napoletane i Romane, ali i neobične kombinacije, morske, strane, domaće i neočekivane.

Tu su i jela od pizze – soparnik i komiška pogača. Institut za pizzu, ResTač, Picnic i Beg’s branit će boje/okuse ovoga megapopularnog jela.

Slastice u okusima ljeta donosi Robert Hromalić, a od zanimljivosti izdvajaju se tostirani sladoled i Crepes Suzette. DJ’i će zaokružiti dobru atmosferu, a Robert Mareković otvara jedanaestodnevni glazbeni maraton, jer dobra glazba važan je, treći element Pizza Festivala.Radno vrijeme Festivala je od 12 od 02 sata iza ponoći, a ulaz je besplatan.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI