OBITELJ I RODBINA SU U OČAJU: Intenzivna potraga za pobjednicom Big Brothera! Sestra otkrila detalje istrage, oglasio se bivši natjecatelj i Marijanin prijatelj

Foto: Srđan Vrančić/CROPIX

Već su tri dana prošla od nestanka Marijane Seifert koja se udaljila iz svog stana u Lastovskoj ulici u Zagrebu, sa Savice. Zagrebačka policija i dalje traga za prvom ženskom pobjednicom ‘Big Brothera’.

Marijana se iz svoje kuće udaljila negdje oko ponoći u utorak, a suprug je nestanak prijavio ujutro. U medijskim istupima rekao je kako je suprugu zadnji put vidio u utorak navečer kada su otišli na spavanje. Sutra ujutro nije je bilo u stanu, a njezini dokumenti i stvari prolaznici su pronašli u blizini Mosta mladosti te odmah pozvali policiju.

Maja Kovačević, sestra nestale Marijane Seifert, u kratkom je razgovoru za RTL otkrila da, nažalost, nema nikakvih novosti u potrazi za njezinom sestrom. Utučena i zabrinuta Maja kratko je otkrila i da policija ispituje obitelj i uske prijatelje.

Istraga i potraga za Marijanom Seifert u punom je jeku, a obitelj pokušava ne gubiti nadu. No, razumljivo, svi su u agoniji i očaju. Za Marijanom tragaju brojne službe grada Zagreba od vatrogasaca do ronioca ATJ lučko i interventne policije. U trenutku nestanka bila je odjevena u kratku majicu smeđe boje, crnu sportsku jaknu, crne tajice i svijetle tenisice.

Nakon obitelji, oglasio se i njezin prijatelj Horvat Čagalj kojeg je Marijana pobijedila u finalu ovog showa.‘Jako me pogodila vijest da je Marijana nestala. Stvarno se nadam da će se ta situacija što prije pozitivno riješiti, uvijek ću pamtiti tu 2011. i tri mjeseca Velikog brata, čak smo neko vrijeme skupa u Beogradu živjeli ja, ona i Nemeš’ izjavio je Čagalj.

Nadodao je da ga za Marijanu uvijek vežu lijepe uspomene koje ga odvedu u neko bezbrižnije vrijeme.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI