ODBJEGLI LEOPARD ILI CRNA PANTERA POSTALA VIRALNI HIT! Divlja životinja odlučila unijeti nemir u okolicu mirnog vojvođanskog gradića

Foto: Pixabay

Kod Apatina, grada koji se nalazi na granici Srbije i Hrvatske, viđena je crna pantera, potvrdili su iz JP Vojvodina šume.

Životinju su ranije viđali mještani sela Sonta, 30-ak kilometara od Osijeka.

Nakon što se u javnosti proširila vijest da je viđena divlja životinja, neki su pomislili kako je riječ o neslanoj šali, ali ipak tome nije tako.

Iz JP “Vojvodina šume” izdali su obavijest u kojoj upozoravaju na ovu opasnu životinju:

“Javna tvrtka Vojvodina šume Petrovaradin, ogranak tvrtke ŠG Sombor, Šumska uprava Apatin obavještava sve sugrađane da je uočena crna pantera (leopard) u kotaru Općine Apatin.”

“Predator je izuzetno opasan i ovim putem apeliramo na građane da budu na oprezu zbog sebe i svojih najbližih. Ako neko uoči crnu panteru, potrebno je odmah obavijestiti nadležnu policijsku stanicu”, navodi se u priopćenju JP Vojvodina šume.

Petar Sladić, zasad jedini žitelj koji je pristao identificirati se kao osoba koja je svojim očima vidjela zvijer iz porodice mačaka, za novosadski Dnevnik je rekao da mu nije svejedno “jer se i njegova djeca često voze sama biciklima u okolini, po šumi i po poljima”.

Na društvenim mrežama počeli su zbijati šale s opasnom zvijeri koja je viđena u Vojvodini.

“Kad idete na riblji paprikaš u čarde kod Apatina treba znati da vam se CRNI PANTER ne priviđa”, “Nebojte se apatinci to je ekonomski tigar obukao crninu da žali samog sebe”, “Ovo je najbolja priča još kad je onomad negde u Vojvodini vozač pregazio noja odbeglog sa neke farme, a uviđaj vršio policajac – crnac” i “Cekaj sad jel Leopard ili Crni Panter ?” samo su neke od objava.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI