ONA JE ZAUZELA STRANU: Pokos udarila na kralja bakra! ‘Teško je kad ti netko dira u dijete’

Foto: Josip Moler/CROPIX

Kako se bliži sudski dio nastavka borbe oko skrbništva nad sinom Severine Vučković i njenog bivšeg partnera Milana Popovića, poznate osobe sve glasnije iznose svoja stajališta o ovoj dugogodišnoj borbi, posebno nakon što se nedavno pjevačica fizički obračunala sa sestrom Marijanom Popović uslijed čega je pokrenut novi val raznih medijskih napisa.

Bivša voditeljica i pjevačica Vlatka Pokos jedna je od onih koja se, posebno od povratka iz Kanade, ne libi gotovo svakodneno komentirati razna događanja, posebno ona koja se tiče domaće estrade. Pokos je za Story otkrila da i o slučaju Severine i njenog obiteljskog problema ima svoje mišljenje.

Komentirala je ponašanje Severinine sestre za koje navodi da “nije ničime opravdano” i da je to za njen pojam “bolesno”. Istaknula je da je uvijek na Severininoj strani i da suosjeća s njom.

Pokos smatra i da ona najbolje razumije Severinu, a uprla je prstom u Milana Popovića. “Sigurna sa da je ovoga puta to u režiji dotičnog. Neću reći gospodina jer on nije gospodin”.

“Nisam ja jedina, ali od javnih osoba mislim da je najbolje razumijem jer ja znam s kim i čim ona ima posla”, pojasnila je Pokos koja smatra da je situacije time teža što je dijete u cijeloj mučnoj priči.‘”Iako je teško kad netko dira u tvoje dijete. Prošla je pakao. Tužno je koliko je hrvatska korumpirana i jako mi je žao zbog toga. Bez obzira sviđa li se meni Severinina glazba ili ne, ja sam se njoj uvijek divila kao ženo jer je pokazala ogromnu snagu. Bit će ona dobro, proći će to sve. Vrlo je jasno što se ovdje događa. To je monstruozno, ona je pobijedila jer je hrabra i uporna, ali ne sumnjam da joj je bilo teško. A ovo sve što joj se događa je orkestrirano”, zaključila je Pokos.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI