OVAJ TJEDAN IM BAŠ NE IDE! Nakon naprasnog prekida RTL Direkta odgođena i Šprajcova emisija ‘Stanja nacije’

Foto. Screenshot/HZJZ

Nova sezona RTL-ove emisije Stanje nacije u petak se trebala vratiti u program no na kraju od toga neće biti ništa.

Čini se da voditelju Zoranu Šprajcu baš i nije najbolje.Objavio je na Facebooku da se početak emitiranja odgađa za tjedan dana zbog zdravstvenih razloga. Čini se da ga drži poprilično jaka prehlada. Uz simptome poput grlobolje i glavobolje, voditelj se bori i sa povišenom temperaturom.

“Terapija već daje prve rezultate i trebali ste ih vidjeti večeras u 2215 ali nažalost nakon terapije glave jutros se pokazala potreba za terapijom grla i povišene temperature. Kažu da će potrajati par dana, ali kad nakon toga progovorim neću stati do kraja sezone. Vidimo se idući petak u 2215”, napisao je Šprajc na Facebooku.

Ovaj tjedan da ovoj komercijalnoj televiziji ne ide baš najbolje po pitanju povratničkih emisija nakon ljetne stanke. Podsjetimo, ni prva emisija RTL Direkta nakon ljetne pauze, koju vodi Mojmira Pastorčić, nije prošla potpuno glatko. Naime izostao je najavljeni prilog o  finskoj premijerki Sanni Marin i njenoj aferi koja je uzburkala politički svijet u Europi. Prilog na RTL-u na kraju nije emitiran zbog čega se i sama Mojmira ispričala kazavši da je dužna taj prilog pa je emisija završila nekoliko minuta ranije.Facebook Comments

Loading...
DIJELI