PINČIĆ ZADESILA NEUGODNOST KOJOJ SE NIJE NADALA! Muškarac joj ukrao laptop, pa objasnio razlog: Kad pijem činim takva kaznena djela’

Foto: Neja Markicevic / CROPIX

Poznata voditeljica i glumica Doris Pinčić bila je u vrlo neugodnoj epizodi. Naime,  jedna je od žrtava serijskog provalnika Alena I. (37) koji joj je iz Mercedesa ukrao 3500 kuna vrijedan laptop star kupljen prije samo mjesec dana.

Zadranin sa sesvetskom adresom svoj je zločin priznao na Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu, a tužiteljstvo je potom predložilo da ga se osudi na četiri godine i 10 mjeseci zatvora.

“Prišao sam Mercedesu u Ulici Crvenog Križa u Zagrebu 3. svibnja. Razbio sam staklo i iz auta izvadio torbu s laptopom na čijem je ekranu bila slika Doris Pinčić.

Laptop sam prodao za 500 kuna na kraju. Bio sam u lošoj situaciji, a kad konzumiram alkohol činim takva kaznena djela. Kajem se zbog svega. Znam gdje sam neke od ostalih ukradenih stvari iz drugih automobila odbacivao. Na sebi sam nosio maslinastu jaknu, a na glavi masku i kapu”, priznao je Alen I. na sudu.

Zadranin je na ovaj način opelješio najmanje devetero ljudi, a iz vozila je uzimao laptope, kabele, ključeve, bluetooth slušalice, USB uređaje, laserski metar, punjače tableta i mobitela…Policija ga je također ulovila na na tramvajskoj stanici na križanju Zvonimirove i Šulekove nedugo nakon što je ispraznio na Heinzelovoj Škodu Kodiaq.  Mladić je očito jako sklon takvom ponašanju a u središtu pažnje se našla i poznata HRT-ova voditeljica.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI