PJEVAČ SVE IZNENADIO PA SAD OTKRIO SVE DETALJE: Vitasović napravio pjesmu za Vatrene, čut će se sve do Katara

(Foto: Ivana Nobilo / CROPIX)

Istarski pjevač i kantautor Alen Vitasović nakon što je imao velikih zdravstvenih problema nakon što je prebolio koronu nedavno je objavio i sretne i puno veselije vijesti. Naime po drugi je put uplovio u bračnu luku. Izabranica njegova srca samozatajna je Istrijanka Eleonora. ”Nije lako imati mene za muža”. poručio je Alen Vitasović kroz stihove svoje posljednje balade “U dušu”. 

Pola godine nakon što je pjesma ugledala svjetlo dana dugogodišnjoj djevojci Eleonori izrekao je sudbonosno da.

“S Eleonorom sam oko 10 godina već, i rastao sam se prije deset godina, i tako je to nekako išlo, išlo, išlo, onda sam rekao ajde. Jer ja sam rekao da se neću više nikad oženiti, ali jesam, jesam. Nije mi žao. U braku smo od 1.8., nismo se sad prije deset dana oženili nego to je već skoro dva mjeseca”, priča Alen Vitasović za  In Magazin.

“Nisam htio to toliko tajno ni izvesti, samo sam znao da nisam htio raditi svadbu ili neke velike proslave toga. Bili smo kumovi, ja, Eleonora, potpisali, išli smo na večeru”, otkrio je Alen zašto su se odlučili na intimno vjenčanje.

Iako je razilika u godinama Alena i njegove Eleonore 25 godina to je pjevač komentirao na šaljiv način. “Mlađa je 25 godina i u tome je problem. Ne u njoj, nego u meni. Mlađe je slađe, ali kad ona bude imala 50 koliko ću ja onda imati, 75. Živi bili pa vidjeli.”, kaže Alen. Eleonora je kaže za njega i puno više od menadžerice.“U početku je bila menadžerica, ali ne ona klasična, nego mi je pomagala, i sad mi pomaže, ugovori, papirologija, mailovi, posto mene to nije volja , sad isto mi pomaže. Ona radi, ima svoj privatni posao, ide joj solidno. Ona se bavi i više stvari. Turizmom se bavi i ima svoj štand lijepi u Pulskoj ribarnici, ribe prodaje. Jedna vrijedna žena, sve sama nabavlja ribu, sve si vozi. “, kazuje Vitasović.

Nakon što je sredio svoj ljubavni život , odlučio se posvetiti glazbi. U duetu s istarskim glazbenikom Valeriom iznjedrio je rokersku nogometnu himnu “Milijuni srca” s kojom planiraju biti 12. igrač naše reprezentacije na nadolazećem Svjetskom nogometnom prvenstvu.

“Ona je rokerska jer ima dvije gitare i po meni je malo drugačija, to je lijepa pjesma, nije navijačka klasična, a tekst je navijački lijepi”.

Dva Istrijana spojila je ljubav prema nogometu i Hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji.

“Nogomet je meni najdraži sport, nogomet sam baš fan, i smatram se kompetentnim za komentare, i čak neki stručan. Uvijek mi je bila želja da budem na televiziji stručni komentator voditelju, da ukažem na greške naših reprezentativaca, da Daliću dam neki savjet, to bi meni bio gušt”, otkrio je Alen.

Vatreni će u njima dvojici sigurno imati velike navijače kad krenu SP u Kataru.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI