Pobjednika Supertalenta kojem Danijela Martinović nije mogla odoljeti kazneno goni policija

Foto: Facebook

Popularni show Supertalent iznjedrio je mnoge pobjednike sa zanimljivim vještinama. I dok su neki od njih i danas uspješni u tome što rade, stvari su drukčije za nekadašnjeg plesača Petra Brunu Basića.

Basića se, naime, tereti za nekoliko kriminalnih radnji kojima je otuđio oko 140 tisuća eura, a trenutno se nalazi kod pritvorskog nadzornika, nakon čega ga u četvrtak očekuje ispitivanje u prostorijama tužiteljstva, koje će potom odlučiti hoće li za njega zatražiti od suca istrage Županijskog suda određivanje jednomjesečnog istražnog zatvora.

Sedam godina ranije se pak nalazio na pozornici Supertalenta, čekajući presudu tadašnjeg žirija. Snimka njihove reakcije postala je hit na društvenim mrežama, a sve zbog postupka pjevačice Danijele Martinović.

Isklesani trbušni mišići pjevačicu bacili u trans

“Ja sam stvarno bez teksta. Preuzmi, Martina,” kratko je rekla Danijela, obraćajući se kolegici iz žirija, opernoj divi Martini Tomčić. No čini se kako ipak nije mogla odoljeti, pa se obratila Basiću sa zaista neočekivanim zahtjevom.

“Ja bih samo pipnula jel’ to boli. Mislim ja to nikad nisam vidjela uživo,” komentirala je. Uz povike publike i ostalih članova žirija, Basić je na to prišao njihovom stolu te ispunio Danijelin zahtjev.Foto: Damir Krajac / CROPIX

Vrckasta pjevačica nekoliko trenutaka je dodirivala njegove isklesane trbušne mišiće, koji su je bacili u trans. “O Bože dragi! Pa dakle,” ponavljala je Danijela, neprestano se smijući u čudu.

Medije preplavile snimke isplaniranih razbojništva

Martina je, pak, odbila prijedlog Marija Petrekovića da ih i ona dodirne. “Ne ne, ja sam udana žena, majka dvoje djece. Zapravo ne smijem ni gledati,” odgovorila je, rukom prekrivajući oči.

Foto: Damir Krajac / CROPIX

Podsjetimo, zagrebački kriminalisti Basića terete za dva razbojništva, jednu krađu i tri krivotvorenja isprava. U trag su mu uspjeli ući nakon što su medije preplavile snimke jedne njegove razbojničke akcije.

Prema istraživanjima policije, Basić je 18. srpnja i 1. kolovoza ove godine odradio dva razbojništva u dvije zlatarne u Zagrebu. Jedna od njih nalazi se u sklopu trgovačkog centra u ulici Vice Vukova, dok je druga u Ninskoj ulici u Sesvetama.

Napravio štetu u vrijednosti 140.715 eura

“Prilikom počinjenja navedenih kaznenih djela, osumnjičeni bi se do navedenih objekata dovezao automobilom na koji je stavio nepripadajuće registracijske pločice koje je ranije otuđio s drugih vozila. Maskirao bi se na način da bi na glavu stavio francusku kapu i na oči dioptrijske naočale,” kažu iz PU zagrebačke ističući da tu njegovom lopovluku nije kraj.

Izvor: PU Zagrebačka

Basić se tereti i da je počinio krađu na štetu trgovačkog centra na adresi Buzinski Krči u Zagrebu gdje se početkom srpnja dovezao autom s, također, nepripadajućim tablicama, a iz tog je skladišta ukrao više različitih artikala, a cijela je šteta procijenjena na 140.715 eura.

“Novac koji je zaradio od prodaje otuđenog zlata, trošio bi na kockanje, putovanja i luksuzni način života”, navode iz zagrebačke policije.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI