POTEZ OČAJNIKA ILI MOTIVACIJA? Konzum snimio dirljivu videoporuku za potrošače

Zeljko Hladika/PIXSELL

"Pogledajte što želimo poručiti svima koji su bili uz nas i u najtežim trenucima", napisali su iz Konzuma na Facebooku i izazvali lavinu reakcija i komentara.

“Još uvijek smo tu i dajemo sve od sebe. Zbog vas nećemo odustati”, poručili su iz Konzuma u motivacijskom videu objavljenom na njihovoj Facebook stranici.

“Pogledajte što želimo poručiti svima koji su bili uz nas i u najtežim trenucima”, napisali su iz Konzuma na Facebooku i izazvali lavinu reakcija i komentara.

 

“Mijenjajte gazdu, a radnici neka i dalje imaju posao i zarađuju za život, zato kupujmo u Konzumu, radi njih.”“Zao mi je nedužnih djelatnika trgovina koji tamo rade za plaću a tvrtke i njezinog vlasnika i njegovih potrčkala niti najmanje…sve je svjesno radio jer je znao da ce ga vlada čupati preko naših leđa iz gov… u koja je svjesno išao…fujjjj”

“Zao mi je nedužnih djelatnika trgovina koji tamo rade za plaću a tvrtke i njezinog vlasnika i njegovih potrčkala niti najmanje…sve je svjesno radio jer je znao da ce ga vlada čupati preko naših leđa iz gov… u koja je svjesno išao…fujjjj”

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI