POTRAGA ZA MARIJANOM NE DAJE REZULTATE: Obitelj u šoku, prijateljica također ne može vjerovati! ‘Zvučala je sjetno…’

Foto: Srdjan Vrancic/Cropix

Sa svoje adrese u Lastovskoj ulici u Zagrebu nestala je pobjednica regionalnog Big Brothera Marijana Seifert. U srijedu se udaljila iz svog doma i otada joj se gubi svaki trag. Njen nestanak prijavio je suprug nakon što se Marijana u noći na srijedu udaljila iz zajedničkog stana na zagrebačkoj Savici.

“PU zagrebačka intenzivno traga za Marijanom Seifert od srijede, a potraga na terenu uključuje korištenje velikog broja ljudskih i tehničkih sredstava, među kojima i bespilotne letjelice te policijske čamce”, rekli su u zagrebačkoj policiji danas popodne za Hinu i dodali da su u potragu uključeni i vatrogasci.

Policija informaciju nije službeno potvrdila njen mobitel i stvari pronađeni su blizu mosta na Savi, blizu stana u kojem živi.  Tijekom jučerašnjeg dana pretraživali su kvart i područje rijeke Save od Mosta mladosti, a u potrazi su koristili i dron. Isto su nastavili i tijekom današnjeg dana.

Unatoč intenzivnoj potrazi, još uvijek nema rezultata, a obitelj nestale Marijane od šoka ne mogu doći k sebi.

Dobro jutro, nalazim se na sredini Mosta mladosti, na pješačkom dijelu i pronašao sam torbicu s dokumentima na ime Marijana Seifert te mobitel”, dio je telefonskog poziva koji je u 5.30 ujutro u srijedu na broj 192 uputio građanin dok se kretao stazom za pješake iz smjera Savice prema Zapruđu. Pritom oko sebe nije vidio nikoga. S odmakom od tri sata policiji je uslijedio novi poziv, piše Jutarnji list.Jedna od prijateljica nestale rekla nam je pod vidnim dojmom da ne može vjerovati da bi ona samo tako napustila djecu.

“Sve do 2018. intenzivno smo se družile, a kad sam napustila Hrvatsku, ostale smo u kontaktu. Ona je za svoju kćerkicu živjela, bila joj je glavna briga nakon svega što je do tada prošla. Drugo njezino dijete ni supruga nisam upoznala, a s njom sam se zadnji put čula prije nekoliko mjeseci za njezin rođendan.

“Zvučala mi je sjetno, propitkivala se kakva budućnost čeka njezinu djecu, zvala sam je k sebi u posjetu pa je rekla da nije vrijeme, da bude došla kad bude bolje. Povezala sam to sa situacijom oko korone kao i činjenicom da nikom ne sjeda starenje. O braku i eventualnim problemima u njemu mi nije govorila, nego samo da je sve u redu i da ide svojim tokom, kao i da joj je zdravlje ok. Nadam se samo da će se što prije vratiti kući jer niti jedan problem nije nerješiv”,

 

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI