POZNATE MAME DALE PODRŠKU SEVERINI! Oglasila se i pjevačica: ‘Bog vas blagoslovio’

Goran Stanzl/PIXSELL

Podršku pjevačici dale su i neke slavne majke poput Marine Tomašević, Žanamari Perčić, Pamele Ramljak, Ivane Mišerić, Doris Pinčić Rogoznice

U znak podrške Severini na  Facebooku  je osnovana grupa podrške ‘I ja sam majka’ koju je pokrenula violončelistica Ana Rucner.

“Cure, podrzimo zajedno našu Severinu! Ubacujte u grupu sve majke koje žele podržati ovu ljubav! Ne možemo dopustiti da nas razdvajaju! Bilo bi super da svaka od vas u nedjelju na svom profilu stavi sliku sa Severinom ili sa svojim djetetom (predložite što) i hashtag #ijasammajka. Moramo joj dati podršku. Pa kako bi nama bilo da kroz ovo prolazimo!? I ne samo majke, neka se uključe svi, molim vas šerajte! Pozz, Ana Rucner” stoji u opisu grupe.

Podršku pjevačici dale su i neke slavne majke poput Marine Tomašević, Žanamari Perčić, Pamele Ramljak, Ivane Mišerić, Doris Pinčić Rogoznice i Vjekoslave Bach.

Druga grupa osnovana je na popularnom Viberu, a i sama pjevačica se oglasila u njoj i napisala: “Drage moje žene, čitam ovo i plačem. Koliko ste mi dali snage. Hvala vam na divnim riječima, podršci i ljudskosti. Vjerujem da se mnoge prepoznaju u mojoj situaciji, ali najteže se boriti sam za sebe. Čitam svaku vašu poruku od početka, iznova i iznova. Dobar je osjećaj znati da nisi sam. Bog vas blagoslovio”.

Podsjećamo, Severina  bori za skrbništvo nad sinom Aleksandrom te joj je određena privremena mjeru prema kojoj će Milan Popović ovo ljeto više biti sa sinom nego ona. Maleni  će Aleksandar  tjedan dana živjeti s majkom, a tjedan dana s ocem.Preko ljeta će Aedan tjedan u srpnju, a jedan u kolovozu provesti s pjevačicom, a ostale tjedne s Popovićem.

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI