ŠALATA JE TUTNJALA U ROCK-RITMU! Ni kiša nije pokvarila spektakl Pips: Šalata ‘proključala’ na ‘Dinamo ja volim’

Foto: Vanesa Pandzic/Cropix

Rock sastav PipsChips&Videoclips održao je u subotu sjajan koncert na zagrebačkoj Šalati. Koncert je to o kojem će se zasigurno još pričati. Posljednji svoj koncert u Zagrebu band je imao prije osam godina u Domu sportova no ovaj je još posebniji jer je Dubravko Ivaniš i njegova ekipa uspjela nadmašiti i dosadnu kišu koja je krenula na početku koncertu na nije uspjela pokvariti subotnji spektakl na Šalati.

Nakon mnogo godina pa i desetljeća ponovno su izveli svoj hit Dinamo ja volim.  Svaki put kad pjevaju tu pjesmu nastanu kaos i veselje u publici, među kojima bude mnogo navijača Dinama, bilo je to na posljednjem od tri bisa na koji ih je publika  pozvala. Posljednje snimke na kojima Pipsi uživo izvode Dinamo ja volim uglavnom datiraju od prije više od deset godina. Zadnji put kad je snimljeno da izvode tu pjesmu bilo je u prosincu 2014. godine.

Tijekom koncerta koji je trajao dva i pol sata čuli smo sve najveće hitove benda poput ‘Svaku noć sam pijan’, ‘Tintilinti’, ‘Bi li ili ne bi’, ‘Sex u školi’, ‘Zdenka i vanzemaljci’, ‘Dođi vilo’, ‘Bog’, ‘Mala fufica’, ‘Gume na kotačima’, “Htio bih da me voliš’ i brojne druge. Kao  posebni gosti na koncertu s Pipsima Darko Rundek u pjesmi “Plači”, te Iva Jerković u novoj verziji hita “Krumpira”.

 

Facebook CommentsLoading...
DIJELI