SESTRA NESTALE MARIJANE U EMOTIVNOJ ISPOVJEDI: Sve ju je to jako pogađalo, ovakvo nešto ne želimo nikome’

Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX

Pobjednica Big Brothera 2011. godine, Marijana Seifert (38) nestala je prije tri tjedna, a njen suprug Karlo prijavio je njen nestanak. Čitava Marijanina obitelj je u šoku zbog njeno nestanka, a njena sestra Maja Kovačević za Story.hr je progovorila i Marijani kakvu javnost nije poznavala.

Maja je otkrila da se Marijana pred ljudima pravila jaka, jer nije željela pokazati koliko je krhka i nježna iznutra, a otkrila je i da ju je jako pogađalo što su ljudi o njoj govorilo zbog čega, tvrdi Maja, Marijana duboko patila. “Ti loši komentari i zli jezici su itekako utjecali na njezin život”, kazala je.

Djeca su trenutno kod svojih očeva, otkrila je Maja i dodala da su Marijani bila na prvom mjestu, kao i da je željela ugoditi svima.

“Ovo je agonija koju nikada nikome ne bih poželjela. Roditelji su potpuno shrvani i iznimno teško se nose s tom cijelom situacijom, s tim iščekivanjem, neizvjesnošću…”, otkrila je Maja.

Za Marijanom Seifert se još uvijek traga nakon što je nestala iz svog stana na zagrebačkoj Savici.U trenutku nestanka bila je odjevena u kratku majicu boje senfa, crnu sportsku jaknu, tajice crne boje s bijelo crvenom crtom i svijetle tenisice.

 

U slučaju da posjedujete informacije o Marijani, obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovite na broj 192. Informacije možete dostaviti putem e-mail adrese: [email protected]

Facebook Comments

Loading...
DIJELI