SEVERININU SESTRU JE SRAM: ‘Isprike javnosti, ovo je doista mučno’! Opet prozvala sestru ali i institucije

Foto: Instagram

Severinina sestra Marijana Popović oglasila se za srpski Blic nakon sukoba sa sestrom.

“Jako sam loše zdravstveno i imam bolove od udaraca i povrede oštrim predmetom. Ovo je posljedica jer na moju prijavu prije nekoliko mjeseci Centar za socijalni rad i i MUP Maksimir u Zagrebu ne rade svoj posao. Da su moju prijavu i proslijeđene telefonske poruke shvatili kao prijetnju ubojstvom i izdali joj zabranu prilaska, do ovog ne bi došlo”, tvrdi Marijana.

“Nadam se da će sada reagirati profesionalno i po zakonu, da posljedice ne budu gore. MUP Zagreb podružnica Maksimir i njihovi nadležni za koje znam da su u prijateljskim odnosima s dotičnom trebaju razlučiti gdje prestaje druženje, a gdje započinje posao. Sramotno je ovo i ispričavam se javnosti što doživljava i prolazi kroz ovakve vijesti”, dodala je.

Još je jednom optužila Severinu da “koristi opijate”.

“Teško je svakoj užoj i široj obitelji u kojoj pojedinac dugo vremena konzumira razne opijate, a ne želi prihvatiti psihološku podršku i liječenje. Nasrtati stalno na obitelj, učiteljice, socijalne radnice, bivše partnere….nije normalno ponašanje”, tvrdi.Prozvala je i institucije.

“U više navrata dobijala sam prijeteće telefonske poruke od dotične na život, a koje sam uredno dostavila relevantnim ustanovama, a ovo sada je posljedica nemara istih ustanova. Centar za socijalni rad, Ministarstvo Unutrašnjih poslova Hrvatske, javni tužitelj, DORH ništa nisu uradili… Sistem zaštite građana je napravio veliki propust”, tvrdi.

“Ovo nije bilo iz nehaja već s namjerom. Jadna je država kad dopušta, da ovakva osoba javno djeluje, ima medijski prostor za neistine i manipulacije i daje primjer i poruku mladim naraštajima, da biti bahat i upitnog psihičkog zdravlja uz konzumiranje dostupnih opijata možeš povrijediti… koga god i da za to ne snosiš posljedice. Užas je malo reći”, kaže Marijana koja je slične optužbe protiv sestre iznijela i u utorak.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI