ŠPRAJC JOŠ NIKAD NIJE IMAO OVAKVU TREMU: Popularni voditelj vratio se na male ekrane! ‘Ovo je nešto najuzbudljivije dosad’

Foto: Darko Tomas/Cropix

Zoran Šprajc nakon što je u veljači napustio palicu i vođenje RTL Direkta kreće s novom emisijom koju je dugo najavljivao. Kreće politička satira pod imenom “Stanje nacije”. Od petka u 22.15 sati, na RTL-u.

Šprajc je u svom prepoznatljivom i oštrom stilu prokomentirao sve političke događaje kao i poteze i izjave političara koji su ‘briljirali’ ovoga tjedna, a pod njegovim oštrim jezikom nitko se nije mogao sakriti. Osim toga prokomentirao je i dvije proslave u čast Tuđmanovog rođendana, kao i poskupljenja a i pobjednike Eurosonga,.

Nakon spomenute rubrike emisija se nastavila rubrikom Ispod radara o temama kojima se nitko nije pretjerano bavio, a Fala bivšem austrijskom kancelaru Kurtzu dotaknula se čuda u hrvatskoj društveno-političkoj zbilji, a i šire. Anatema tjedna kao glavna tema potaknuta aktualnostima prodrmača je  medijski prostor nečime s čime je nacija već dulje upoznata, a razgovor s građanima o društvenim fenomenima obavio je komičar Goran Vinčić.

„Stanje nacije vjerojatno je najuzbudljiviji, ali i najizazovniji televizijski projekt na kojem sam ikad radio. Krenuli smo s mnoštvom nepoznanica jer je riječ o potpuno novoj formi na našem tržištu, ali uz ekipu sjajnih suradnika, vjerujem da ćemo uspjeti napraviti sadržaj koji će se gledateljima svidjeti. Nestrpljiv sam, imam tremu, ali i dobar osjećaj da ćemo napraviti dobar posao, kaže Šprajc u najavi.

‘Stanje nacije’ politička je satira – žanr koji najbolje pristaje Zoranu Šprajcu upravo zbog njegova sarkastičnog i ironičnog načina obrađivanja tema, javnog prozivanja i postavljanja pitanja čiji odgovori zanimaju baš sve nas.Facebook Comments

Loading...
DIJELI