ŠPRAJC U NIKAD VIĐENOM IZDANJU: Objavio video iz kupaone kako puni vrećice vodom! Stigla mu poruka da je naporan

Screenshot: Facebook

Voditelj RTL Direkta ovih dana zabavlja javnost svojim objavama na društvenim mrežama a vezano uz novi sustav odlaganja otpada a pomalo je bi izložen i ruganju.

Nakon što je obrisao objavu u kojoj se požalio na volumen ZG vrećica, poznati voditelj je na svom Facebook profilu objavio video u kojem se može vidjeti kako vrećice puni vodom da “dokaže svoju poantu.”

“Kako sam i najavio, evo i mog doprinosa ’empirijskim’ testovima s kanisterima i vodom kojima i sebe i mene pokušavaju uvjeriti da volumen plavih vrećica odgovara njihovoj deklaraciji, kojih uopće nema, nit se zna tko ih gdje od čega proizvodi, tko ih uvozi, ali dobro da je makar istaknuto kako se ne smiju navlačiti na glavu”, napisao je, a zatim dodao:

“Vidim da jedan dio vas opet ništa ne razumije pa da ne idem od jednog do drugog: U plavu vrećica nominale 10 l stalo je punih 20 l vode. Ako su volumeni ispravno iskazani, to znači da se vrećica rastegla za još 10 l, što bi značilo da bi se i ona od 40 trebala rastegnuti da primi bar 50 litara vode.

Ako pak volumeni nisu ispravno iskazani, onda dolazi do ovakvih rezultata”, poručio je Šprajc.

Njegov videozapis opetovano je potaknuo rasprave vrhunskih poznavatelja geometrije, a nekima je Šprajc, izigravajući Arhimeda, krenuo ići na živce

‘Naporan si s time već’, napisao mu je prijatelj na Facebooku, a voditelj mu je odgovorio: ‘Tko te drži’.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI