STOJI LI MILAN POPOVIĆ IZA SVAĐE O KOJOJ BRUJI CIJELA REGIJA? Severinina odvjetnica ponovo daje zanimljive informacije iz slučaja

Foto: Screenshot N1

Jasminka Biloš, odvjetnica Severine za N1 ustvrdila je što se događalo u utorak između Severine i njezine sestre Marijane Popović. Također, navela je i zašto je Severina bila ispitana u policijskoj postaji.

“Marijana Popović je podnijela kaznenu prijavu protiv Severine i nanijela joj lakše tjelesne ozljede. Severina je saslušana i tvrdi da je ona bila žrtva nasilja. Njihovi odnosi nisu dobri već neko vrijeme, ali to nije neuobičajeno i nije bilo razloga da se Marijana Popović upliće u Severinin život”, kaže odvjetnica.

Prema izjavi, ona je prije godinu dana prijavila Centru za socijalnu skrb i Severinu i svoju kćerku Miu Popović, pjevačicu da se ne brine o majci, a svoju kćerku da se ne brine dobro o sinu. CZSS je na njene prijave reagirao, a odvjetnica kaže da ih je na to potaknuo Severinin bivši partner Milan Popović. CZSS je izašao na uvid i utvrdio da su prijave neistinite.

“Ona (Marijana Popović) očito nije bila zadovoljna time i dalje je slala prijave i pritužbe i nije bila zadovoljna što se nije pokrenulo ništa protiv Severine”, dodala je.

“Ono što se dogodilo u kući Severinine majke je već poznato javnosti. Nakon što je Severina bila napadnuta, ona je otišla, a Marijana Popović ostala, uznemiravala susjede… Završilo je kako je završilo. Severina je na slobodi, bila je na traumatologiji, utvrđene su njene ozljede”, govori Biluš i dodaje kako su izjave Marijane Popović nesuvisle i suprotne njenoj prijavi protiv pjevačice. “Ako kažete da ste izbodeni oštrim predmetom, a nemate takvih ozljeda, onda je to laž”, kaže Biluš.Na pitanje zašto je nekome cilj naštetiti Severini na ovaj način, Biluš govori: “Ne mogu tvrditi da Milan Popović stoji iza ovoga, ali da njemu u prilog ide svaka diskreditacija Severine i da on već dulje vrijeme okuplja oko sebe ljude koji su se odvojili od Severine, to je točno. Ova priča mu sigurno ide u prilog i to je još jedan od dokaza njegovoj priči da ona nije adekvatan roditelj. I kad se Severina udaljila od svog menadžera Tomislava Petrovića, on je pokušao s njim stupiti u kontakt, Petrović nije odgovarao.”

“Nikome nije ugodno, ali Severina je već naučila da se o njenom životu iznosi sve i svašta. Ovo joj sigurno nije drago, ona protiv sestre nije iznosila ništa jer je držala da se njena sestra pustila u ruke Milanu Popoviću i da odrađuje prljavi posao za njega. Kad s nekim u obitelji godinama nemate kontakt i odnos, onda nije logično da se ta osoba odjednom interesira za vaš život, dijete, da se obraća CZSS-u”, zaključila je Biluš.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI