TONI CETINSKI SASVIM ISKRENO PRIZNAO: ‘Vjera i dragi Bog me štite, ovaj drugi je sve jači i jači’

Foto: Darko Tomas / CROPIX

Pjevač Toni Cetinski više je pita isticao koliki je vjernik i što mu vjera predstavlja u životu. O svemu tome govorio je za In Magazina Nove Tv.

“Vjernik ili jesi ili nisi. Sad ako si malo skrenuo s puta, vjera je ta koja ti daje tu mogućnost da se možeš u bilo kojem trenutku vratiti. Progledaj srcem je dokaz da mladi nisu toliko udaljeni od crkve kako se to priča i kako bi to neki možda htjeli i to ulijeva povjerenje, ulijeva nadu”, rekao je Cetinski za IN Magazin nakon što je snimio svoju prvu duhovnu pjesmu.

“Vjera je u moj život ušla još kad sam bio mali, kad me moja baka pokojna učila o povijesti i teologiji i o vjeri. Naravno, put je kasnije otišao u drugom smjeru. Neki to ne razumiju da me morala potajno krstiti pa su komentirali zašto je trebala potajno. Možemo mi zatvarati oči i uši pred onim što je bilo, ali tako je bilo. Ona je mene u 2 ujutro krstila u Novigradu i nisam ni znao svoje pravo krsno ime dok nisam krsni list išao izvaditi. Antonius – ja sam pretpostavljao da je Anton”, tvrdi Toni.

Toni tvrdi kako danas odlaskom i preseljenjem u Istri živi mirniji i povučeniji život uz intenzivniji odnos s Bogom.

“I supruga koja se već par godina uspješno oporavlja od svega što ju je zadesilo. Vjera je tu jako puno pomogla i njoj. Zasad je sve ok. Tu smo vezani za naše Isusovce u Opatiji. Danas smo bili supruga i ja. Oko vrta, pa oko kuhinje, pa razgovori, pa druženja, briga prema starijima. Oni isto tako brinu o nama. Kao neka obitelj smo i moram priznati da sam presretan bez obzira na to tko će što reći i što će tko misliti”, objašnjava.“‘I kad si u najdubljoj vjeri i kad misliš da si najsigurniji. Ja jesam jer znam da me vjera i dragi Bog štite. Ovaj drugi je sve jači i jači. Tu su druge situacije u životu koje se dešavaju”, zaključio je Toni u razgovoru za In Magazin.

 

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI