TONI CETINSKI UZVRATIO UDARAC! Medijima na optužbe o lažnoj covid potvrdi poručio: ‘Koncentrirajte se na važnije stvari’

Foto: Darko Tomas / CROPIX

Uskok je krenuo još jednu veliku akciju, a danas je o njoj malo podrobnije izvjestio. Nakon što se u medijima pojavila informacija da je Tony Cetinski od medicinske sestre iz zagrebačkog Doma zdravlja kupio potvrdu o cijepljenju protiv COVID-a, a zbog čega je ukupno pd istragom 232 osobe a među njima i poznati pjevač.

Podsjećamo, policija je jučer uhitila 12 osoba koje se sumnjiče da su se organizirali grupu u sklopu koje su za novac prodavale Covid potvrde ljudima koji nisu cijepljeni.

Pjevač je za Jutarnji list odlučio reći svoju istinu.

‘Nisam kupio lažnu COVID potvrdu’, izjavio je Tony Cetinski pa dodao: ‘Medijima bi bilo bolje da se koncentriraju na važnije stvari.’

 

Tony nikad nije krio svoje stavove u vezi koronavirusa pa je u jednom od svojih obraćanja uživo, preko društvenih mreža, izjavio da bi ‘radije na Goli otok nego se cijepio’.

‘U mojoj glavi je najaktualnija tema cijepljenje. Uopće se više ne bojim korone, nego me strah vidjeti taj moment kad će krenuti represija i kad će krenuti nasilno cijepiti one koji se ne žele cijepiti. To me jako zanima i plaši’, rekao je Cetinski pa dodao:

Tko će mene natjerati da se ja cijepim ako neću? Tko hoće, nek’ se cijepi, nemam ništa protiv. Ne dam. Ja jednostavno ne dam da me netko cijepi. Otvorite Goli otok za nas koji se ne želimo cijepiti pa nas lisicama privedite, zatvorite, zaključajte, čekajte da zaspimo ili nas uspavajte pa nas na silu cijepite. Nema šanse.’

‘Nadam se da me Facebook neće zatvoriti, zbog toga što bi u demokratskom društvu trebalo dozvoliti da se o svim temama priča. Ali sve se nešto prešućuje, stalno se priča o tom obaveznom cijepljenju. Ja i moja obitelj, mi se nećemo cijepiti’, zaključio je pjevač na svojoj društvenoj mreži.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Tony Cetinski⭐️𝕠𝕗𝕗𝕚𝕔𝕚𝕒𝕝 (@tonicetinski) 

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI