VELIKA NOVOST NA HRT-u: Doris Pinčić se javila s terena i probila led! Zaradila je sjajan honorar za nekoliko minuta priloga

Screenshot: HRT

Popularna HRT-ova emisija “Dobro jutro, Hrvatska” ovog su ljeta uveli dosta novosti u emisiju. Naime, odnedavno se umjesto tradicionalnih reportera po Zagrebu, Gordana Ćelića, Kreše Volarevića i Ivane Debeljak s terena javljaju i sami voditelji. Pa su tako svoj terenski posao odradili i Mirko Fodor i Zlata Muck Sušec. A najveću medijsku pažnju privuklo je, tradicionalno, javljanje Doris Pinčić.

Zadranka je svoje prvo javljanje i probijanje leda imala prošlog petka a javila se sa zagrebačkog Dolca.

“Di ćemo se mi srest nego na pijaci”, rekla je Doris sugovorniku. Od Borka iz Škabrnje doznala je kako je u današnje vrijeme biti proizvođač domaće hrane.

Slobodna Dalmacija doznaje da HRT Doris kao vanjsku suradnicu plaća između 300 i 400 kuna za javljanje uživo. Riječ je o smanjenom iznosu – nekad su ti isti honorari iznosili oko 800 kuna, pa su se novinari, piše Slobodna, otimali za javljanja uživo, puno lakše zarađenu lovu od novinarskog priloga kojeg HRT plaća isto, a koji zahtijeva puno veću pripremu.Cijena vođenja emisije “Dobro jutro, Hrvatska” je, dakako, nešto veća – voditeljima se isplaćuje od 800 do 1000 kuna po epizodi.

Inače, mnogim voditeljima koji imaju zvjezdani status poput Doris, ponekad je ispod časti javljati se s terena, ali čini se ne i nekadašnjoj junakinji serije ‘Larin izbor’.

 

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI