(VIDEO) LAMBADA SAGA SE NASTAVLJA! ČINI SE DA SU SE I U VLADI MALO ‘ZEZNULI’: Pogledajte!

Foto: Screenshot/HRT

U medijima se jučer prolomio gaf voditeljice Vijesti HRT-a Ane Glavan Budija, koja je u jutarnjem programu javne televizije novi soj koronavirusa lambda izgovorila – ‘lambada’. I nije to tako ‘strašan’ gaf kad se uzme u obzir koliko je samo twitteraša počelo zbijati šale na račun imena novog soja i to diljem svijeta.

“Raste broj novih slučajeva uzrokovanih ponajviše delta sojem virusa, ali sve se više spominje i lambada soj, koji je prvi put otkriven još prošle godine u zemljama Južne Amerike”, rekla je voditeljica Vijesti i simpatičnim gafom nasmijala brojne gledatelje.

Jučer smo pisali o tome i brojnim šalama twitteraša: Pa dokle više? TWITTER GORI!!! Brutalan gaf HRT-ove voditeljice: ‘Sve se više spominje…’


No, čini se da nastavak ‘lambada gafa’ postoji, odnosno, možda čak vuče korijene u samoj Vladi Republike Hrvatske. Naime, na stranicama Vlade može se pročitati razgovor s ministrom Davorom Božinovićem u kojemu se spominje lambda soj u sebi sadrži upravo tu pogrešku – umjesto pravilno napisano lambda soj, stoji ‘lambada soj’.

Priopćenje je to koje su inače objavili i drugi mediji, no s ispravljenom greškom. Ipak, možda je upravo ono zbunilo novinarku. U nastavku pogledajte screenshot spornog dijela, a na linku cijeli članak.Inače, o Ani Glavan Budija pisalo se i prije tri godine kad je s teškom grloboljom vodila prve jutarnje vijesti na HTV-u. Primijetili su to i gledatelji, pa se tako na Facebook stranici HRT vijesti našla i kritika. “HRT-u sad već postaje očajan. Jutarnje vijesti vodi žena koja je toliko promukla da joj glas puca i jedva izgovara riječi…”, poručio je gledatelj. Voditeljicu je tad zamijenio kolega Petar Vlahov koji je nastavio voditi program.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI