VITASOVIĆ POTRESNO OBJAVIO IZ BOLNICE: ‘Oživljavali su me, falilo mi je kisika, najbitnije da ne završim na respiratoru’

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Prije nekoliko dana popularni istarski pjevač sve je zabrinuo. Zbog prilično loše zdravstvene situacije izazvane koronavirusom morao otkazati sve planirane nastupe i na tu se temu prošlog tjedna oglasio na Facebooku.

“Dragi prijatelji, moja publiko i svi koji su uvijek bili uz mene, zbog teških iznenadnih zdravstvenih problema, po savjetu stručnjaka, prisiljen sam otkazati sve koncerte, snimanja i to nakon tri godine bez moje muzike i egzistencije. Bitno je zdravlje. Hvala vam na dugogodišnjoj pomoći i podršci. Nema predaje, vaš Alen”.

I dalje se kako je objavio nalazi u pulskoj bolnici te je izvijestio o svom zdravstvenom stanju.

“Na kisiku sam još. I dalje imam koronu, ali nisam više zarazan. Oživljavali su me, nisam imao kisika. To je sad najopasnije, upala pluća. Korona će otići, ali treba to sad smiriti.

Najbitnije je da se ne proširi, da ne završim na respiratoru. Nisam se cijepio, meni je korona došla sama. Strašne posljedice ću osjećati cijeli život. Neću biti jak kao prije, ali funkcionirati ću kao čovjek”, kazao je za 24 sata.U bolnici je završio nakon što ga je, kako kaže, počelo bosti u plućima. Ispostavilo se da ima upalu pluća. Jedno vrijeme nije mogao ni hodati pa je morao koristiti invalidska kolica.

“Imao sam i problema s jetrom iako ne znam kad sam zadnji put pio. Alkohol sam zaboravio da postoji. Važno je preživjeti. Imam skoro 55 godina i neke bolesti koje dolaze s godinama, ali polako, ide na bolje – kaže nam Alen. Velika podrška su mu obitelj i mnogobrojni prijatelji, kako u stvarnom životu, tako i u virtualnom”, kazuje Vitasović.

“Svi su se bojali jako za moje zdravlje. Ali sad je dobro. Idemo dalje. Prošao sam svašta u životu. Ali ovo nisam nikad doživio. Sad slijedi odmor. Lova mi nije bitna. Bitno mi je zdravlje, publika, ljudi da ih vidim. Da se veselimo i družimo. Svi smo izgubili puno toga uslijed pandemije. Nema ničeg lijepog. Samo ratovi oko nas. Tako da sad odmaram. Vrijeme u bolnici kratim čitajući stripove, Zagora kojeg sam čitao kad sam bio mali”, govori istarski pjevač.

 

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI