VLATKA POKOS NAKON BURE I ISPADANJA U ‘PLESU SA ZVIJEZDAMA’ OTKRILA GDJE SE SKRIVA! ‘Nigdje nisam doživjela toliko ljubavi i topline’

Povratak Vlatke Pokos u Hrvatsku u “Ples sa zvijezdama” koji je završio vrlo burno i kratko  jer je iz njega prva ispala i dalje izaziva razne komentare. Voditeljica i pjevačiva ostala je neko vrijeme uživati u Hrvatskoj. Točnije u Splitu i Trogiru.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Vlatka Pokos/Toronto/Canada (@vlatkapokos)

Tu se pokušala riješiti stresa nakupljenog tijekom medijske strke koja je pratila njezin privremeni povratak u Hrvatsku.“Provela sam nekoliko predivnih dana s bliskim prijateljima u mojoj najdražoj, najljepšoj, najtoplijoj Dalmaciji”, napisala je na Instagramu.

“Moja sunčana i nasmijana splitska jutra provodila sam u mom omiljenom kafiću zvanom Tennis! Odlična kava, predivan ambijent i pogled na najljepše more uz puno zgodnih Dalmatinaca, što još čovjek poželjeti može?”.

“Doista, nigdje nisam doživjela toliko ljubavi i topline kao u Splitu i Dalmaciji! Hvala mome najdražem mjestu na svijetu i svemu onome što mi jako nedostaje u Kanadi!”, napisala je Vlatka Pokos.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI