ZARADILA JE PRAVE OVACIJE: ‘Majo ja ti ne želim oduzeti posao’! Bojana Gregorić se na originalan način oprostila od Plesa sa zvijezdama

Foto: Screenshot/ Nova TV

Kako se bliži Eurosong tako je i show Ples sa zvijezdama bio u tom znaku. Sedam parova našlo se i u plesnom maratonu i svi su plesali latino plesove.

Glumica Bojana Gregorić Vejzović i njen plesni partner Gordan Vogleš su otplesali cha cha cha, a za svoj nastup osvojili su 33 boda žirija i 1 bod iz latino maratona. Oni su ujedno sedmi su par koji je napustio show “Ples sa zvijezdama”. Konukrenti za ispadanje bili su im Filip i Paula te Marko i Gabriela. Marka i Gabrielu spasio je žiri dok su Filip i Paula osvojili su tri četvrtine glasova gledatelja pa su show napustili Bojana i Gordan.

Bojanin kolega glumac Igor Mešin kazao je da mu je jako žao što zbog para koji napušta show. Potom je mikrofon uzela Bojana Gregorić.

“Ako mi sad dopustite reći. Ja vas isto volim. Ja ti Maja ne želim oduzeti posao, ali dat ćeš mi ove dvije minute”, našalila se  na račun Vlatke Pokos.Zahvalila se najprije Novoj TV i istaknula kako joj je bilo veliko zadovoljstvo sudjelovati u ovom plesnom showu, potom se zahvalila ostalim sudionicima, a otkrila je i da su se razvila divna prijateljstva. Potom se zahvalila svom plesnom partneru Gordanu i na prijateljstvu i na znanju, a otkrila je i da planira nastaviti sa plesom upravo na njegovim plesnim satovima jer je kaže ples bolji od fitnessa.

“Hvala režiji i  produkciji što nas na ova dva sata vode u neki ljepši svijet gdje ima glazbe, šljokica…Želim vjerovati da je život i dalje lijep, da zaboravimo u ovom teško vremenu na sve probleme”, a potom se zahvalila svima ostalima koji su zaslužni za tu plesnu čaroliju, posebno u toj emisiji kad je plesala sa pet šavova na glavi.

“Želim vam svima da sa pedeset godina plešete ovako kao ja”, rekla je Bojana i zaradila ovacije.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI