ZNATE LI ŠTO NAJBOLJE PAŠE UZ ROŠTILJ? Tvtka Pekar predstavila lepinju roštilj, novog ‘člana pekarske obitelji’

Foto: Nikola Zoko

Jedan od najpopularnijih domaćih gastro brendova, Pekar iz Vinkovaca, ovih je dana predstavio novog člana svoje obitelji somun – lepinju roštilj! Kako drugačije nego uz roštilj koji je okrijepio brojne okupljene ljubitelje sporta i dobre zabave! Možda će ova lepinja odgovarati uz blagdanski ručak ili večeru.

Priča o Pekaru počela je 1989. godine, kad je ispečen prvi kruh. Od tada sve do danas tvrtka je razvila mnoge proizvode koji se prodaju diljem Europe! Svakodnevno se dostava obavlja na više od 500 lokacija, a Pekar proizvodi nose oznake Clean Label (ne sadrže e-brojeve), handmade, palm oil free, halal, V label, IFS….

Pekar d.o.o. zapošljava više od 400 zaposlenika koji rade u proizvodnom pogonu od 6500 četvornih metara. Ono što karakterizira Pekar d.o.o. tvrtku je i najveći proizvodni pogon u regiji i to za somune i lepinje, a za krušne mrvice u Hrvatskoj. Njihove proizvode možete naći u velikim trgovačkim lancima s potpisom Pekara, ali i kao kvalitetnu robnu marku za sve vodeće trgovačke brendove.

Foto: Nikola Zoko

Prije nekoliko dana je na terenima Teniskog kluba u Vinkovcima je tvrtka Pekar održala  PEKAR CUP 2022 te u društvu brojnih poslovnih partnera i novinara predstavila lepinju roštilj. Za razliku od brojnih sličnih proizvoda na tržištu, ova je lepinja kompaktna i idealna za kombiniranje s roštiljem, ali i sočnim odrescima.

“Naša se lepinja vrlo jednostavno priprema i uspješno zadržava vrhunsku kvalitetu usprkos smrzavanju, bilo da se radi o postojanom okusu ili izuzetno dugotrajnoj svježini. Nije potrebna nikakva dodatna priprema već samo otapanje na sobnoj temperaturi u trajanju od oko 45 minuta. Lepinja roštilj dolazi u dvije gramaže 150 g i 200 g, a kao što vidite praktična je za manipulaciju i konzumaciju te otpornija za rukovanje na roštilju i slične načine pripreme. Izuzetno mekana i elastična, a u idealnoj mjeri rupičasta i prozračna” – rekao je Domagoj Radić, direktor tvrtke Pekar d.o.o.Foto: Nikola Zoko

Njegov brat Matej Radić, ujedno direktor proizvodnje u tvrki, istaknuo je kako se tvrtka već 30 godina “trudi biti ispred vremena i u korak s trendovima što kupci, ali i brojni ljubitelji kruha prepoznaju”.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI