BANDIĆ IH JE STVARAO! SDP-ovci bojkotirali gradonačelnikov sprovod: Ipak se pojavilo jedno iznenađenje

Photo: Robert Anic/PIXSELL

Milana Bandića je na posljednji počinak na Mirogoju ispratilo više tisuća ljudi a brojni su bili i političari koji su mu došli reći posljednje zbogom. No ono što se dalo primjetiti je da iz Bandićeve bivše stranke nismo primjetili članova na spovodu.

Općenito je vrlo malo oporbenih saborskih zastupnika ne samo iz SDP-a došlo na posljednji ispraćaj zagrebačkog gradonačelnika.

Posljednjem Bandićčevom ispraćaju nije nazočio niti predsjednik Zoran Milanović pa se zaključuje kako su Bandićevi bivši kolege odlučili bojkotirati njegov pogreb.

Od SDP-ovaca na Mirogoju su viđeni Franko Vidović i bivši predsjednik te stranke Davor Bernardić, Željko Kolar krapinsko-zagorski župan te Nikša Vukas.

Bandića su na Mirogoju ispratili brojni HDZ-ovci uključujući i premijera Plenkovića, predsjednika Sabora Gordana Jandrokovića, ministre Tomu Medveda i Grlića Radmana. U ime Domovinskog pokreta ondje je nazočio Miroslav Škoro, a s Bandićem su se došli oprostiti i njegovi zemljaci general Ljubo Ćesić Rojs i Milijan Brkić dok su na pogrebu sudionici bili i Miro Kovač, Ćiro Blažević, Darko Milinović, Josip Đakić,  Mladen Markač i brojni drugi.Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI