BUNJAC: U cjepivima su abortirane bebe! Obama 2015: ‘To je posve normalno!’

Dusko Jaramaz/PIXSELL

Saborski zastupnik zbunio je poslušne i slijepe medije svojom izjavom kako je vidio da na popisu sastojaka cijepiva stoje i djelovi abortiranih beba. Međutim, to i nije neka novost, osim za nositelje cjepivne propagande!

– Dobio sam u ruke službeni popis sastojaka koji se širom svijeta koriste u cjepivima.
Između ostaloga, unutra su GMO virusi, abortirani fetusi životinja i ljudi, embrij zamorca, razne vrste jaja, mišja krv i mozak, krv, srce i bubrezi različitih vrsta životinja, npr. majmuna, konja, svinja, ovci, zečeva, pasa….Ovi podaci predstavljaju “poslovnu tajnu” i “ne preporuča ih se objavljivati”.
Ne mogu vjerovati da sam dio ovih podataka čuo po prvi puta u životu.
Morati ćemo se očito svi skupa više boriti oko prava na transparentnost i informiranost kod medicinskih zahvata.’ – napisao je Bunjac na svom Facebooku i šokirao neupućenu javnost.

Naime, priča o abortusima koje jedemo pijemo, mažemo se njima i liječimo je podosta stara priča i tu zapravo nema ništa novo. Nažalost, propaganda u Hrvatskoj ide toliko daleko da se brojni mediji trude demantirati golu istinu! I to na način da im moramo vjerovati na riječ. Mislimo da je zaista vrijeme da se svi ti znanstvenici ujedine i istini pa da upute o lijeku odnosno cjepivu objave javno pa da onda svi vide što je zapravo istina. Mogli ste primijetiti da u cijeloj ovoj raspravi jedino što fali je – papir.  Uvjeravati roditelje i prisiljavati ih da cijepe svoju djecu i pritom im uskraćivati pravo na informaciju je doktrina totalitarnog, a ne demokratskog društva i to je činjenica koja se ne može osporiti. Zašto niti jedan roditelj nije na zahtjev dobio uputu u lijeku s priloženim sastojcima cjepiva i nuspojava? Baš niti jedan iako mnogi to traže? Zato što nešto skrivaju. Lako je onda doći na TV i samo govoriti – To nije istina. Ali, gdje je dokaz, poštovani suradnici farmaceutskih društava?

Što se tiče abortiranih beba u cjepivima ali i u hrani, kozmetičkim proizvodima te mnogim lijekovima to je tema koju je u duhu tolerancije priznao i obranio bivši predsjednik SAD-a rekavši još 2015. : ‘Abortirane bebe sasvim su normalni oblik poslovanja’! Naravno, hrvatski mediji to tada nisu prenijeli. Zašto i bi? Bitno je da danas ‘deru’ po Bunjcu koji je samo rekao što je vidio, a javnosti su uskratili pravovremene informacije – sve one koje nisu u skladi s agendom manipulacije i depopulacije svjetskog stanovništva!

Već godinama, brojni aktivisti i udruge bune i su se protiv kompanija  koje koriste abortirane bebe u svom poslovanju. Najpopularnija kompanija koja je krcata “ubijenim bebama” je Pepsi & Co a koja posluje diljem čitavog planeta, ali i Nestle koji proizvodi i hranu za djecu te brojne “zdrave” slatkiše ali i medicinska industrija te industrija cjepiva. Bujica aktivista u SAD-u koji se bore ZA život  2015. godine potakli su veliki bojkot bojkotom Pepsi i Nestle proizvoda, nakon čega predsjednik SAD-a staje u obranu ovih kompanija rekavši, kako u toj praksi nema ništa čudno.
Na veliku žalost naše “napredne” civilizacije postoji cijela lista proizvoda koja koristi abortirane fetuse u proizvodnji svoje hrane pa je možda i otkriveno zbog čega se toliko potiču abortus kod žena diljem planeta.
Oni ubijaju djecu koju potom koriste za dobrobit čovječanstva?  Bez obzira na različite stavove o abortusu, iza tih se kampanja pod krinkom sloboda kriju farmaceutske, kozmetičke, ali i prehrambene industrije koje svakodnevno stanice fetusa koriste za svoje proizvode. Možemo slobodno reći kako su abortirani fetusi jedan od glavnih sastojaka mnogih proizvoda u našem životu.

Mi naravno toga nismo svjesni, a nekima nikako nije u interesu da postanemo svjesni. I dok medicinske zajednice s veseljem izjavljuju kako se širi spektar upotrebe fetusa, oni drugi se pitaju se  koliko je to zapravo moralno te  kako će realizirati svoju potražnju s obzirom na dostupnost tkiva na tržištu?Ako se spektar upotrebe fetusa u hrani, piću, lijekovima i kozmetici drastično širi, potrebno je nabaviti i više abortiranih fetusa, odnosno napraviti više abortusa. Zar nije onda logočino da kampanje ZA abortuse, koje se zalažu za ubojstvo nerođene djece zapravo rade zajedno sa tim istim industrijama koje žive od abortusa? Jeste li svjesni kakvo je zlo u pitanju? Ubijati djecu pa podvaljivati tu djecu u hrani i piću, cjepivu?

Donosimo vam listu proizvoda koji koriste abortirane fetuse ljudskih bića:

PEPSI pića;
sva bezalkoholna pića Pepsi
Sierra Mist
Mountain Dew
Mug root beer pivo
No Fear pića
Ocean Spray pića
Seattle’s Best kava
Tazo pića
AMP Energy pića
Aquafina voda
Aquafina pića
DoubleShot energetska pića
Frappuccino pića
Lipton čaj
Propel pića
SoBe pića
Gatorade pića
Fiesta Miranda pića
Tropicana sokovi i sirupi

NESTLE proizvodi
Svi dodaci kavama – slatko vrhnje, slatko vrhnje u prahu…
Maggi Brand instanst juhe, ketchup, nadjevi i umaci, okruglice i začini

KRAFT – CADBURY ADAMS proizvodi
Black Jack žvakaće gume
Bubbaloo žvakaće gume

Bubblicious žvakaće gume
Chiclets
Clorets
Dentyne
Freshen Up žvakaće gume
Sour Cherry žvakaće gume (Limited)
Sour Apple žvakaće gume (Limited)
Stride
Trident

CADBURY ADAMS bomboni i slatkiši
Sour Cherry Blasters
Fruit Mania
Bassett’s Liquorice
Maynards Wine žvakaće gume
Swedish Fish
Swedish Berries
Juicy Squirts
Original žvakaće gume
Fuzzy Peach
Sour Chillers
Sour Patch Kids
Mini Fruit žvakaće gume

drugi proizvodi CADBURY ADAMSA

Certs dražeje za osvježavanje daha
Halls sirup za kašalj

NEOCUTIS

Ova kompanija koristi fetalne stanice u kremama za tretiranje bora koje se dobivaju isključivo iz 14 tjedana starih abortiranih fetusa dječaka

Bio-Gel Prevedem Journee

Bio-Serum Lumiere
Bio Restorative krema za lice i tijelo

Cjepiva
MMR II (Merck)
ProQuad (MMR + Male boginje — Merck)
Varivax (Male boginje — Merck)
Pentacel (Polio + DTaP + HiB — Sanofi Pasteur)
Vaqta (Hepatitis-A — Merck)
Havrix (Hepatitis-A — Glaxo SmithKline)
Twinrix (Hepatitis-A i B — Glaxo)
Zostavax (Herpes Zoster– Merck)
Imovax (Bjesnoća — Sanofi Pasteur)

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI