Čitateljica iz inozemstva svjedočila čudovišnom događaju u Hrvatskoj: ‘Roditelji, čuvajte svoju djecu, zlo se nadvilo nad njih…’

Ovo pismo prenosimo vam kao upozorenje!

Zaista, svjedočimo čudovišnim vremenima. Svuda u svijetu zlo se razbuktalo. Zahvaća sve pore onih koji mu se prepuste. Demoni lete i hvataju nezaštićene duše, pogotovo dječicu. Djeca su napadnuta, njihovo djetinjstvo je oskvrnuto. Pedofilske lektire, pedofilski nauk srušenog morala, pedofilski skandali i moćne okultne mreže zvjeradi koje su obuhvatile svijet, srušene istine o svetosti ljudskog bića, raspadi obitelji, u obiteljima se rijetko moli, roditelji zapeli u okultnom, daleko od Isusa, daleko od istine ispunjavaju Božje riječi – moj narod gine u neznanju (Hoš 4, 6) . Roditelji, znate li da je velika bitka u tijeku? Bitka za srca vaša i srca nevine dječice! Ovo pismo naše čitateljice prenosimo kao upozorenje. Upozorenje na izopačenost koje se uvuklo u naše društvo, čak i među malene, među najnevinije!

Pismo naše čitateljice iz inozemstva prenosimo cijelosti:

Vjerojatno ste upoznati sa pedofilskim skandalom Pizzagate koji se i dalje zataškava. Izgleda da pedofili djeluju posvuda, pa bi se trebali zapitati tko su, gdje su i kako se prikrivaju, te zašto su mediji svi puni prikrivenih i ne tako prikrivenih poruka kojima se seksualiziraju djeca? Tko to lansira i tolerira?

Od čega mi je zlo? Nastanjena sam u inozemstvu i povremeno boravim u Hrvatskoj, u malom primorskom mjestu. Nedavno se jedan od trgova preuredio; izgradila se nova okrugla zgrada, koja me oblikom podsjetila na Babilonsku kulu, ali sam prešla preko toga, misleći da to sigurno nema nikakve veze s ničim. Onda su dodali fontane. Ne neke lijepe fontane, koje raspršuju vodu kroz harmonične uzorke, ne. Iz ovih fontana suklja voda poput ogromnih ejakulacija (pardon na odabiru riječi, ali baš tako izgledaju). Uz to su stepenice ukrasili odurnim LED trakama, neprirodno titrajućim svjetlom, koje stvara nelagodu. To je bilo lani. Neki dan sam ponovo tu. Opažam. Ispred okrugle zgrade su postavili….. piramidu. Djeluje kao ulaz. U podzemlje zgrade. Nije parking. Ali znam da zgrada ide pod zemlju, jer sam fotografirala funsamente i gradilište lani kad su je počeli graditi. Mislila sam da će možda izgraditi podzemni parking, zato. Tko je vlasnik, sto će tu biti, ne znam. Na obližnjoj pošti su rekli da će to biti poslovni prostor.

Jučer popodne, prolazim tuda, i spazim prizor od kojeg mi se zamantalo u glavi. Na dječjem igralištu., kojeg se ne sjećam od prije, ne znam je li je novoizgrađeno ili ne, u neposrednoj blizini okrugle zgrade, spazim dva djelčaka u neopisivo bizarnoj igri. Dva dečkića od 3 i 4 godine; jesu li su braća, nemoguće prosuditi. Zamislite ovu scenu: trogodišnjak je na sve četiri, skinuo hlaće i donje rublje, i izlaže golu guzu prema četvorogodišnjaku, koji kleči na koljenima iza njega, ali uspravan, dakle homoseksualna poza. Mali se eksponira usred bijela dana, na djećjem igralištu, i djeluje kao da se igraju…. homoseksualnog odnosa.Spontano mi je izletilo “Isuse Kriste, vidi ovu djecu….!” Mali me je shvatio, odnosno prepoznao izraz lica, koji je odavao šok i zaprepaštenje, te se brzo obukao i pravio kao da se ništa nije dogodilo. Nisam im se obratila, nego sam gledala – gdje su roditelji? Nikog u blizini. Onda je naišla majka, mlada djevojka dvadesetih godina. Djelovala je, kao i djeca, sasvim normalno, ne npr. iz neke disfunkcionalne obitelji. Bila sam tako užasnuta i potresena da nisam znala da li da joj se obratim. Nisam imala mobitel da to slikam, a da joj kažem što sam vidjela, tko zna bi li bi mi vjerovala. Nisam bila u stanju govoriti od zaprepaštenja. Shvatite, iako sam osoba u zrelim godinama, putovala i boravila na svakakvim mjestima, tako nešto nisam nikad vidjela, a pogotovo ne među tako malom djecom, a pogotovo ne u domovini. Zavladalo je zlo, nad svima nama, a ponajviše nad djecom, koja ne znaju i ne mogu se oduprijeti.

Tek naknadno sam pomislila…. a zašto se to uopće izgradilo tu? Zašto je dječji park u neposrednoj blizini? Je li ta zgrada ima podzemlje? Zašto ta piramida? I te subliminalno opscesne fontane? Slučajno? Prizor s ta dva mala dječaka čija je mašta već uprljana, već oskrnavljena, me je dotukao više od zgrada. Djeca uće normalnost kroz društvo koje sve više tone u kulturno duševni mrak. Kako će biti kao odrasli? Zgrozilo me to da se pedofilija i sotanizam danas pokušavaju normalizirati i podvaliti kao da je to sasvim u redu.

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI