HDZ-OV ZASTUPNIK POPUT PREMIJERA ‘UDARIO’ NA OPORBU: ‘Manijakalni su, pa plesali su s Lovrić Merzel’

Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Damir Habijan saborski zastupnik HDZ-a komentirao je najvruću temu koja je glavna tema ne samo među političarima i političkim strankama.

Naravno riječ je o presudi Vrhovnog suda u slučaju Fimi media. Habijan ističe da je presuda Vrhovnog suda u slučaju Fimi media najbolji dokaz neovisnog i samostalnog pravosuđa, a napadi oporbe na HDZ su “histerični i manijakalni”.

“Nazvao bih pokušaje napade oporbe histeričnim i manijakalnim”, kazao je Habijan na konferenciji za novinare u Saboru komentirajući optužbe iz oporbenih redova da je današnji HDZ jednak onome iz vremena Ive Sanadera.


“Ja se osobno ne osjeća krivim za ono što se događalo u razdoblju 2004. do 2011., a sadašnje vodstvo HDZ-a nema nikakve veze s onim što je obuhvaćeno pravomoćnom presudom”, dodao je Habijan.

Potom se žestoko poput premijera obrušio na oporbu.“Kako to nisu prepoznali kada su plakali i grlili Kovača, kada su plesali s Lovrić Merzel ili kada su određene osobe dobivale povlaštene kredite ili davali podršku Antešiću, takozvanom rapskom Sanaderu”, upitao je Habijan oporbu i poručio im da “najprije počiste ispred svog praga”.

Naglasio je  da sintagma i mantra o HDZ-ovom pravosuđu nije točna, te da ne postoje ni pravna niti kolektivna odgovornost članova HDZ-a.

 

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI