ISPOVIJEST POLICAJCA KOJI JE SPAŠAVAO NESRETNU DJEVOJČICU: ‘Nisam imao više snage. Sjeo sam i zaplakao’

Miroslav Vuković, policajac koji je pomagao nesretnoj 13-godišnjoj djevojčici koja je postala prva žrtva razornog potresa, rekao je tijekom gostovanja na RTL televiziji da su ga u tom trenutku svladali osjećaji te da je jednostavno sjeo i zaplakao.

“Težak je to trenutak bio, puno osjećaja. Došao sam sa intervencije gdje smo izvlačili čovjeka i dijete iz vozila. Ljudi su pozvali u pomoć, da ima jedna osoba na koju se srušilo pola kuće”, rekao je Vuković za RTL.

“Dotrčavši tamo, građani i ja smo rukama vadili cigle, međutim osoba je na mjestu preminula. Ovom prilikom iskrena sućut obitelji, emocije su me toliko prevladale, i sam sam otac dvoje djece. Jednostavno nisam imao više snage, slabost me uhvatila, sjeo sam na kamen i zaplakao”, rekao je iskreno.

Vuković je rekao da je njegova obitelj posljednjih nekoliko večeri spavala u automobilu.

“Hladno je bilo, ali hvala bogu ima dobrih ljudi, donacija. Ovim putem se zahvaljujem na prekrasnoj kamp kućici od kolege iz policijske akademije i svim drugim policijskim službenicima koji su pridonijeli ovoj donaciji. Zahvala do neba”, rekao je.Vuković je rekao i da je njegova kuća uništena u potresu.

“Nažalost, kako i moja kuća i svih na području Petrinje, neupotrebljive su za stanovanje dok ne izađe struka i ne utvrdi što dalje. Ne znam što bih vam rekao”, dodao je te potom komentirao informaciju da ga mnogi smatraju dobrim duhom Petrinje.

“Ne znam zašto. Volim pomoći ljudima koliko mogu. Radim u prometu, radim s djecom u vrtićima na edukacijama, koliko mogu, pomognem, razveselit ljude pogotovo. Valjda su vidjeli nešto dobro u meni”, rekao je Vuković.

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI