JANDROKOVIĆ SE OGLASIO O FOTOGRAFIJI KOJA JE POSTALA HIT: ‘Dosta je više tog verbalnog divljaštva i međusobnih uvreda!’

Jučer je glavna priča dana bila objavljenja slika iz mladosti u kupaćim gaćicama predsjednika Sabora Gordana Jandrokovića koji je tako odgovorio na prozivke Zorana Milanovića kako je on zapravo nasilnik bez mišića.

Jandroković je to komentirao danas riječima kako je  “relaksirati odnose” i smanjiti “verbalno divljaštvo”.

“Znam biti autoironičan i zezam se često, ali ovdje je bila i politička poruka. Objavom fotografije htio sam reći da je dosta više tog verbalnog divljaštva i međusobnih uvreda, objavio sam fotografiju kako bih relaksirao te odnose. Verbalno nasilje zaista šteti društvu i nije dobro. Ta fotografija je već objavljivanja u medijima, dosta je bezazlena, iz mojih mladih dana”, rekao je Jandroković o fotografiji koju je objavio kao odgovor predsjedniku Republike Zoranu Milanoviću, prenosi N1.


Kaže da ga brojne reakcije nisu iznenadile i da ih je očekivao

“Dosta dugo sam u ovom poslu, znao sam da to može izazvati popriličan interes. Želio sam ovime poručiti da se počnemo baviti ozbiljnim temama i neka ova fotografija bude konačna točka ovoj apsurdnoj situaciji. Nadam se da su ove verbalne eskapade i uvrede koje su upućene meni osobno… Što sam sve čuo o sebi, od ‘rektalnog alplinizma’, preko ‘Njonje’… nitko nije baš reagirao je li to ispravno. A kad se objavi ovako bezazlena fotografija, sada ćemo pričati i govoriti o čudoređu”, rekao je Jandroković kako je s verbalnim sukobima započeo predsjednik Milanović. 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI