MAMIĆ SE U KASNE SATE ŽESTOKO OBRAČUNAO S MEDIJAMA! Sve zbog utakmice Dinamo- Zvezda, citirao i Marka Twaina..

Photo: Denis Kapetanovic /PIXSELL

Zdravko Mamić, bivši čelnik Dinama za niz je srpskih medija komentirao ždrijeb play-offa Lige prvaka, nakon kojeg je postalo jasno da postoji šansa za okršaj Dinama i Crvene zvezde u borbi za Ligu prvaka u kjoj bi jedna od te dvije momčadi onda izborila nastup u Ligi prvaka.

No on očito nije bio zadovoljan naslovima tih tekstova, pa se sada javio na Facebooku i objavio poslanicu od devet točaka kojom se obračunao s medijima.

“Danas sam na temu potencijalne utakmice Dinama i Crvene zvezde u Ligi prvaka za medije dao desetke i desetke izjava. Kao i inače, ostao sam frapiran naslovima i konstrukcijama pojedinih hrvatskih medija, pa sam im zbog svih onih koji vole sport, a ne nepostojeće intrige odlučio sve pojednostavniti i nacrtati:


1. Moj život je posvećen Dinamu. Ja nisam navijač Dinama. Ja sam Dinamov apostol!

2. Dinamo je najbolji klub u ovom dijelu Europe.3. Dinamo će izboriti grupnu fazu Lige prvaka.

4. Navijam za sve hrvatske klubove u Europi i svima želim uspjeh.

5. Svi klubovi s ovih prostora osobno su mi draži nego kazahstanski, švicarski i ini klubovi. Svima također želim uspjeh u Europi od Albanije do Slovenije, ali ne protiv Dinama!

6. Ne možete vi toliko glupih naslova i manipulacija izmisliti, koliko ih ja mogu oprostiti.

7. Manite se dežurnih palikuća, nacionalista i jeftinih prodavača klikova, navijajte za dobar nogomet, poštovanje tuđih uspjeha i civilizirano navijanje. Pokažimo svijetu da smo iznad primitivizma! Neka na terenu pobijedi bolji!

8. Ako na nogometnom travnjaku želite poštovanje protivnika, poštujte protivnike!

9. AJMOOOOOOOOOO DINAMO!” napisao je Mamić.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI