MILANOVIĆ I DALJE NA STAJE: Plenkoviću uzvratio nikada žešćim vokabularom! Nije ostao dužan ni Pupovcu: ‘ On je prljav i običan trgovac!’

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Predsjednik Republike Zoran Milanović danas je u posjetu Rijeci gdje sudjeluje na svečanosti otvorenja riječke Dječje kuće u bivšem industrijskom kompleksu Rikard Benčić.

Obratio se novinarima prije samog obilaska Muzeja grada Rijeke i Palače šećerane Rijeka.

Obratio se novinarima  i naravno  između ostalog, komentirao i izbor predsjednika Vrhovnog suda. Opet su ga danas prozvali zbog njegovog izbora Zlate Đurđević za tu funkciju.

Podsjetimo, predsjednik Sabora Gordan Jandroković je danas ponovio kako HDZ i Klub zastupnika HDZ-a neće podržati Zlatu Đurđević.

Sličnog je stava i premijer Plenković čiju je izjavu Milanović iz Rijeke komentirao na sljedeći način.Čuo sam. Moj Ured je predložio. Nije protuustavno, štogod govorio Šeks i njegovi kumovi”, rekao je Milanović pa još dodatno objasnio svoj stav. Moj Ured je sastavio dopis DSV-u pa su oni odlučili raspisati javni poziv i to su i napravili. Te sekunde je krenula divljačka difamacija Đurđević. Od tog trenutka kreće pljuvanje i provlačenje po blatu Zlate Đurđević”, istaknuo je Milanović.

Potom je opet komentirao Plenković i stao je u obranu Zlate Đurđević. “Svatko od tih likova ima jednu karakteristiku, prvi, Plenković je ružan. Ne mislim fizički. Ovo je takva seljačka i divljačka uvrede jedne žene koja nije napravila ništa”. istaknuo je izrazito oštro predsjednik Zoran Milanović i ponovno prozvao i ženske udruge. Gdje su Sanje Sarnavke i žene SDP-a u ovom trenutku?”, pitao se Milanović.

Zatim se osvrnuo na Milorada Pupovca kojeg je nazvao trgovcem. “Onaj drugi lik, onaj najprljavili, zadnji je koji smije govoriti da je ona padobranka. Što je učinila protivno zakonu? Više sam ja osvojio glasova Srba u Hrvatskoj na zadnjim izborima nego on u čitavom svom mizernom političkom životu”.

Pozvao je Pupovca da vrati one nekretnine s Preradovićeva trga u Zagrebu koje mu je njegova Vlada “greškom dala” i da ih pokloni ljudima s Banije.

 

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI