NAPUŠTA LI KALINIĆ BANDIĆA? Evo što kaže u razgovoru za portal 7dnevno

Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

”Nije točno da sam odlučio napustiti Milana Bandića”. Tim je riječima Pavle Kalinić komentirao medijske napise o tome da je odlučio napustiti zagrebačkog gradonačelnika koji kreće u utrku za još jedan mandat.

Iz izvora bliskih Bandiću saznajemo kako ni gradonačelnik nije previše zabrinut oko tih napisa. Štoviše, uvjeren je kako su one produkt njegova naglog rasta rejtinga te je siguran kako njegova pobjeda neće biti dovedena u pitanje. Nada se da bi do još jednog mandata mogao dogurati u drugom krugu lokalnih izbora, i to tako što će se sučeliti s Tomislavom Tomaševićem koji sve otvorenije juriša na njega, a koji se uz to nada široj podrški iz oporbe, odnosno s ljevice oslanjajući se na potencijalnu potporu iz SDP-a.

Iako je premijer Andrej Plenković najavio osvajanje lokalnih izbora, HDZ za sada nije predstavio svojega kandidata, a Bandić je mišljenja kako mu u prilog ide veći broj kandidata. Prema tvrdnjama upućenih, Bandić je prije nekoliko tjedana uistinu prolazio kroz teško razdoblje, sučelio se s rezultatima parlamentarnih izbora, ali umjesto da klone, taj ga je debakl motivirao da se uključi u još jednu neizvjesnu borbu.


Pročelnik Ureda za upravljanje u hitnim situacijama Kalinić za naš portal odbacuje teze u Večernjem o tome da je odlučio napustiti Bandića, a u ovom mediju spominje se i to da je gradonačelniku leđa okrenuo njegov vjerni suradnik i gradski pročelnik za financije Slavko Kojić te Jelena Pavičić Vukičević.

Koliko u tome ima istine ostaje za vidjeti, no u ovom se mediju napominje kako uz gradonačelnika ipak ostaju Mirka JozićMiro Laco i Ivica Lovrić.Da se Bandić doista osokolio potvrđuje i to što se ovih dana sastao s Borisom Maleševićem, dizajnerom koji je zaslužan za pobjedu Zorana Milanovića na predsjedničkim izborima, ali i za uspjeh Andreja Plenkovića na izborima održanim 2016.godine.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI