NIŠEVIĆ MRTAV, HLADAN KAŽE KAKO NIJE NAPAO ŽENE: Rečenica sa suda je šokirala sve prisutne! Da čovjek ne povjeruje

Foto: Kolaž Dnevno

Dvadesetosomogodišnji Aleksandar Nišević (28) iz Gline koji je subotu ujutro na spliskim Firulama i Blatinama napao dvije žene u dobi od 52 i 40 godina završio je u istražnom zatvoru na Bilicama zbog opasnosti da će ponoviti kazneno djelo. Jednu je ženu napao bocom, a drugu kamenom. Prva je zadobila lakše tjelesne ozljede, a četrdesetogodišnjakinja tešku tjelesnu ozljedu noge.

Tijekom iznošenja svoje obrane, piše Slobodna Dalmacija, iznio je detalje svog teškog života, no jedna je rečenica sve začudila.

“Mene se ne tiče tko je na onim snimkama, ja ću dokazati da to nisam ja”, mrtav-hladan je rekao u svojoj obrani priznajući da uzima sve nedozvoljene supstance osim heroina, piše Slobodna Dalmacija.


Policija ga je dovela na Županijsko državno odvjetništvo u popodnevnim satima nedjelje gdje ga je ispitala zamjenica županijskog državnog odvjetnika Mira Dolić, ista tužiteljica koja je dan ranije – u subotu, pustila na slobodu 73-godišnjaka iz Rastovca koji je krampom u glavu udario 60-godišnju susjedu.

Vremešnom nasilniku je odredila mjeru opreza (zabrane približavanja žrtvi koja ionako živi u Brelima) na dva metra i zabranu približavanja njenoj kući na deset metara.Nišević je doveden u nedjelju oko 17.30 sati u Istražni centar kod suca istrage Ivice Botice koji mu je nakon ispitivanja odredio jednomjesečni istražni zatvor.

Ovo privođenje je bilo planirano za ponedjeljak ujutro, ali policija je uspjela obaviti pretragu sobice u prizemlju jedne kuće u Srinjinama u koju se smjestio 28-godišnji Nišević.

Također je prije privođenja na ŽDO psihijatrica Dolores Britivić obavila pregled nad uhićenim Niševićem i tek kada je procijenila da je on opasan za okolinu, ali ubrojiv i sposoban iznijeti svoju obranu, krenulo se u proceduru ispitivanja.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI