Poduzetnica Yu otkrila kako je “zainteresirana za kupnju Političke škole u Kumrovcu”

Zagorje.com

Inače, medijima je Jiang Yu otkrila kako joj je ovo treći posjet Kumrovcu, ali da je 'nakon svakog posjeta prepuna emocija'.

Kumrovec je ovih dana posjetila Jiang Yu, kineska poduzetnica i predsjednica velike pekinške kompanije Z-Run Well Ton Industry,  te tako potvrdila nagađanja da je ozbiljan kupac za Političku školu, piše Zagorje.com. Yu je u pratnji suradnika i članova CSEBA-e (Kinesko jugoistočna europska poslovna asocijacija)  obišla propalo zdanje kumrovečke Političke škole i zatim razgovarala s okupljenim novinarima, piše Zagorje.com.

Inače, medijima je Jiang Yu otkrila kako joj je ovo treći posjet Kumrovcu, ali da je ‘nakon svakog posjeta prepuna emocija’.

“Mislim da ovo mjesto ima potencijala za razvoj turizma, prije svega kulturnog. Iznimno poštujem povijest i kulturnu ostavštinu Kumrovca”,  izjavila je Yu i dodala da u Kumrovec želi privući što veći broj turista. Na pitanje novinara planira li se javiti na natječaj za kupnju Političke škole, Yu je odgovorila da je izrazito zainteresirana za investiciju.

“Još nismo dogovorili fiksni iznos ulaganja koji planiramo ovdje uložiti, ali naš investicijski tim radi na evaluaciji objekta. Znat ćemo više nakon evaluacije”, kazala je.

 Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI