POLICIJA OBJAVILA DETALJE UŽASA KOD KARLOVCA: Sin odveo i sebe i oca u smrt, za sve krivo nepropisno pretjecanje!

Foto:Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

U teškoj prometnoj nesreći u blizini Karlovca u ponedjeljak su se ugasila dva života, a liječnici pokušavaju spasiti još dvoje ljudi, među kojima je 14-godišnje dijete.

Policija je obavila očevid i objavila detalje.

“Jučer u 16.35 sati na državnoj cesti D1 u Tušiloviću dogodila se teška prometna nesreća u kojoj su dvije muške osobe smrtno stradale. Osobnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka upravljao je 28-godišnjak te uslijed nepropisnog pretjecanja udario u osobni automobil talijanskih registarskih oznaka, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 46-godišnjak”, navodi se u policijskom priopćenju.


Na mjestu događaja smrtno su stradali 28-godišnji vozač i 54-godišnji putnik iz njegovog vozila, oboje hrvatski državljani, dok su 46-godišnji vozač i 14-godišnje dijete iz njegova vozila, oboje hrvatski državljani, teško ozlijeđeni ozljedama opasnim po život, a 43-godišnja putnica, državljanka Bosne i Hercegovine, teško je ozlijeđena.

U vozilu karlovačkih oznaka poginuli su, kako doznajemo, otac i sin, koji su se kobne zgode kretali u smjeru Karlovca, a obitelj iz BiH je putovala u smjeru juga. Nesreća se dogodila u dijelu ceste koji je označen dvostrukom punom linijom. Prizor na mjestu događaja je bio stravičan, vozila su bila uništena do neprepoznatljivosti.Promet tim dijelom državne ceste bio je u prekidu od 16.35 do 20.03 sati, do okončanja policijskog očevida. O prometnoj nesreći nadležnom državnom odvjetništvu bit će dostavljeno izvješće, kažu u karlovačkoj policiji.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI