Redatelj Dario Juričan promijenio ime u – Milan Bandić

Facebook

Pokrenuo je crowdfunding kampanju kako bi skupio novac za dovršavanje filma ‘Kumek’.

Redatelj serijala “Gazda”, Dario Juričan, zajedno sa svojom filmskom ekipom počinje s crowdfunding kampanjom za svoj treći dugometražni dokumentarni film pod imenom “Kumek”, posvećen zagrebačkom gradonačelniku Milanu Bandiću, a  za N1 Juričan je objasnio zašto je promijenio ime u Milan Bandić. “

Mislim da je Milan Bandić rješenje, a ne problem, mislim da su ljudi snaga i ja se za to zalažem 365 dana u godini. Bilo je prirodno da se zovem Milan Bandić”, objasnio je.

Iako su sufinancirani od HAVC-a, novi Bandić i ekipa pokrenuli su na platformi Indiegogo kampanju kako bi skupili 250 tisuća kuna za dovršavanje filma “Kumek” koji bi trebao biti gotov do veljače iduće godine.

Rekao je kako su već počele stizati uplate, nekih dvadesetak tisuća kuna, ali naglašava da su “spremni za 15 milijuna kuna ne prikazati ovaj film”, što je “iznos koji je Marijan Hanžeković dao za slobodu Milana Bandića. Cijena slobode je 15 milijuna kuna i bit ću spreman ne prikazati taj film za 15 milijuna kuna. Čekam donatore i mislim da je to pravi medijski pristup… Svaki bi medij trebao imati takvu listu, koliko košta da ne objavimo vijest. To je fair play i želimo biti prvi”, poručio je Bandić.

 

 

 Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI