ŠPANJOLCI UVJERENI: Više nema nikakve dvojbi! Messi je odlučio gdje će nastaviti karijeru

Foto: Profimedia

Ugledni španjolski list Marca kao udarnu vijest ovog jutra donosi to da je Lionel Messi odlučio gdje će nastaviti karijeru nakon ove sezone.

Messi je, prema njihovim tvrdnjama, jako blizu ostanku unatoč drami koja se dogodila prošlog ljeta. Podsjetimo, Messi je tada tražio odlazak nakon brojnih razočaranja u klubu, no njegov zahtjev odbio je tadašnji predsjednik Josep Maria Bartomeu.

On se pozvao na Messijevu klauzulu u ugovoru koja kaže kako Argentinac ne može otići prije kraja ugovora bez odštete od 700 milijuna eura. Messi je tvrdio da je ta klauzula nevažeća jer je stupala na snagu s krajem sezone, ali kraj sezone se dogodio nekoliko mjeseci kasnije nego inače zbog pandemije koronavirusa.

“Messi je bliži ostanku”

“Izvori iz Barcelone uvjeravaju nas kako je Messijev ostanak i po isteku ugovora ovog ljeta najizglednija opcija i da je Leo daleko bliži ostanku nego odlasku”, navodi Marca.Kao glavni razlog ostanka vidi ostavku već spomenutog Bartomeua kojeg Messi više nije mogao smisliti. Argentincu ugovor istječe na kraju ove sezone i već sada može pregovarati s bilo kojim klubom.

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI