TOMAŠEVIĆ JE NOVI GRADONAČELNIK ZAGREBA! ‘Hvala Zagrebe, hvala na povjerenju, nadi, ustrajnosti da je prava promjena moguća!’

Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

U utrci za novog gradonačelnika Zagreba uvjerljivo je pobijedio Tomislav Tomašević koji je nakon 99 posto obrađenih biračkih mjesta osvojio 197.845 glasova, dok je Miroslav Škoro dobio 105.185 glasova.

Tako je Zagreb nakon više od 20 godina dobio novog gradonačelnika, nakon Milana Bandića.

Pobjednički govor Tomislava Tomaševića pratite UŽIVO.


U stožeru vlada sjajno raspoloženje a sam Tomašević je po ulasku u stožer bio vidno sretan i uzbuđen.

“Hvala, Zagrebe”, rekao je Tomašević na početku. Hvala na povjerenju, nadi, ustrajnosti da je prava promjena moguća, na jasnom mandatu za pravu promjenu. Hvala što ste vjerovali u mene, sebe i sve nas, dodao je.“Dat ćemo sve od sebe da to povjerenje opravdamo. Hvala i onima koji nam nisu dali glas jer ćemo dati sve od sebe da u idućem razdoblju dobijemo i vaše odobravane u smislu boljeg upravljanja gradom i bolje kvalitete života.”

Zadnji dani kampanje su bili izazovni, neću ponavljati sve lažne optužbe kojima smo bili izloženi. Borim se za interese ovog grada, protiv loših odluka onih koji su ga zanemarili i koriste kao bankomat. Moja kampanja za Zagreb počela je kada sam imao 16 godina, kada sam se borio protiv ilegalnog odlaganja otpada. 20 godina kasnije evo nas s najboljim timom ljudi s kojima dijelim borbu za tolerantnije društvo”, rekao je Tomašević

Iza nas nije bilo velikih donatora, podržali ste nas vi, građani, stotine volontera… Bit ću gradonačelnik svih građana i onih kojima sam bio i onima kojima nisam bio izbor. Vjerujem da svi građani žele bolje uvjete života.”

“Naš pogled ne ide samo do sljedećih izbora već ide dalje u budućnost, ključna nam je dobrobit za ovaj grad. Zagrebe, dali ste mi povjerenje, a ja vas tražim sudjelovanje u promjenama, da zajedno s nama sudjelujete u donošenju odluka. Molim i za strpljenje, čeka nas velik posao i sve promjene neće biti ni brze ni jednostavne, ali zajedno možemo ostvariti sve potencijale ovog grada. Krenimo zajedno u bolju budućnost, Zagreb to može, mi zajedno to možemo”, poručio je Tomašević.

 

 

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI