U NOVOM BROJU TJEDNIKA 7DNEVNO ČITAJTE! Drama djevojke Dragana Kovačevića: Dajana Šošić maknuta iz Dnevnika HTV-a!

Novi broj najčitanijeg političkog tjednika, 7dnevno, u prodaji je od petka 25. rujna, a u njemu ćete ponovno moći pročitati intrigantne i zanimljive priče te političke analize iz zemlje i svijeta!

Donosimo sve o drami djevojke Dragana Kovačevića. Dajana Šošić maknuta je iz Dnevnika HTV-a.

Čitajte sve o nećaku Ankice Tuđman koji preuzima JANAF. General Stjepan Adanić naslijedio je Dragana Kovačevića.

Da je policija 8. studenog privela Kovačevića i njegove goste iz Kluba, Miroslav Škoro bi danas bio predsjednik! U tjedniku 7dnevno pročitajte i zašto!

Nova heroina desnice podigla je kaznenu prijavu! Karolina Vidović-Krišto odlučila je zgaziti Miranda Mrsića.Donosimo poslovnu ispovijest najpoznatijeg naftnog lobista! Davor Štern: Za propast INA-e kriv je brat Mate Granića.

Umirovljeni pilot Ivan Selak radi za švedski Saab.

Strahote uz granicu! U BiH prodaju djecu migranata za vađenje organa i prostiticiju!

Uz sve to, tu su i brojne druge zanimljive teme, kao i naša tjedna kuharica u kojoj ćete pronaći inspirirajuće recepte za ručak koji će oduševiti i najzahtjevnija nepca.

Svoj primjerak potražite na svim kioscima već ovaj petak i saznajte sve ono o čemu se drugi ne usude pisati! Ako ne stignete do kioska petkom i želite osigurati svoj primjerak koji će vam stići na kućnu adresu, to možete učiniti tako da se pretplatite na najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7dnevno.

PRETPLATITE SE I UŠTEDITE 50%. KONTAKTIRAJTE NAS NA BROJ 099/4379-116, MAILOM NA [email protected] ILI ISPUNITE FORMULAR.

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI