VERBALNI RAT U PUNOM JEKU: Grbin opet žestoko uzvratio Berošu! Viliju pobrojao sve grijehe u zdravstvu uz zanimljivu poruku

Grbin, Beroš runda treća. Tako se može nazvati današnji verbalni rat ministra zdravstva i čelnika SDP-a.

Nakon što je SDP najavio da će s oporbenim strankama pokrenuti razgovore o postupku opoziva ministra zdravstva Vilija Beroša zbog brojnih problema i propusta u njegovu resoru, oglasio se i sam Beroš, i oštro uzvratio Grbinu.

Beroš sve vidi kao dio predizborne kampanje


Beroš je naveo da se radi o predizbornoj kampanji, a da je pravo pitanje koliko je oporba spremna podržati promjene u zdravstvu.

No sad se ponovno oglasio i Peđa Grbin novim odgovorom na Facebooku.“Dragi Vili, je li laž da je bolnicama obustavljena isporuka lijekova? Ne bih rekao.

Je li laž da su dospjeli dugovi u zdravstvu takvi da je svakih par mjeseci potrebno upumpavati stotine milijuna kuna? Nije niti to.

Je li laž da cijepljenje ne funkcionira? Ljudi koji su danas pozvani na cijepljenje pa poljubili vrata pokazali su kako funkcionira…

Konačno, je li laž da je jedan tvoj poznanik dobio posao izrade platforme CijepiSe, a drugi prijatelj PR poslove za Ministarstvo (bez javne nabave, zna se)? Naravno niti to nije laž.

Vili, nitko od nas ne voli laži, ali meni se čini da ti još manje voliš istinu.

Zato shvati: tvoj odlazak ne tražimo zbog politikantstva, nego zato što si dozvolio da bolnice ostanu bez lijekova, da se novac u zdravstvu troši bez kriterija, pravila i nadzora, da se dug gomila, da cijepljenje ne funkcionira, a uz sve to da se poslovi dodjeljuju tvojim prijateljima i poznanicima. Bez javne nabave, zna se.

Zbog toga moraš otići, a moja je obveza to reći”, napisao je Grbin na svom Facebook profilu.

 

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI