(VIDEO) BJELICA U NIKAD VIĐENOM IZDANJU: Potpuno izgubio živce nakon derbija s Rijekom! ‘Bit ćete kruha gladni kad vas više ne budu trebali’

Photo: Marko Prpic/PIXSELL

U nedjelju se odigrao derbi između Rijeke i Osijeka te je susret završio 1:1. Osijek je samo  bodom iz ove utakmice praktički ispao iz trke za naslov prvaka koju je vodio s Dinamom, a nakon utakmice posebno ljut bio je trener Osječana Nenad Bjelica.

Odmah po završetku utakmice mediji su pisali o ispadima bivšeg trenera Dinama i njegovu neprimjerenom ponašanju, a sada je izašla i video snimka koja to potvrđuje.

Bjelica se svađao s pomoćnim trenerom Rijeke Vjekom Miletićem, a nije točno jasno što mu je htio poručiti.

‘Igrali ste za korporaciju, j*bala vas korporacija!’

 

“Igrali ste za korporaciju, a ne za sebe. Pi*** vam strinina, da vam pi*** strinina! Je*** vas korporacija! Bit ćete gladni kruha od korporacije, ja vam kažem! Samo kad vas više ne budu trebali. Vidjet ćeš. Sramota, sramota”, govorio je vidno iznervirani Bjelica.Snimku rasprave pogledajte OVDJE!

Možemo nagađati kako je korporacija zapravo suradnja s Dinamom, a isto tako možemo pogađati što je Bjelica zapravo htio od Riječana. Ostavljamo vama na razmišljanje.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI