U prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka u Munchenu Real svladao Bayern s 2-1 (0-1). Bayern je prvi poveo, potom i promašio jedanaesterac, jedno i drugo je učinio Vidal, da bi u nastavku Ronaldo utakmicu preuzeo u svoje ruke, zapravo noge, i u sjajnoj predstavi nokautirao Bavarce.

https://www.youtube.com/watch?v=7UX90I80uVQ
Bila je to simultanka Cristiana Ronalda, naposljetku je u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka u Munchenu Real svladao Bayern s 2-1 (0-1). Bayern je prvi poveo, potom i promašio jedanaesterac, jedno i drugo je učinio Vidal, da bi u nastavku Ronaldo utakmicu preuzeo u svoje ruke, zapravo noge, i u sjajnoj predstavi nokautirao Bavarce.

Bayern je poveo u 25. minuti, Alcantara je izveo udarac iz kuta, Vidal je pobjegao svom čuvaru Nachu i sa osam metara glavom zakucao loptu pod gredu, iznad glave vratara Keylora Navasa.

U zadnjoj minuti prvoga dijela bio je dosuđen, neopravdano, jedanaesterac za Bayern, pogriješio je sudac Razzoli. Franck Ribery je tukao s ruba kaznenog prostora, a lopta je na putu prema vratima pogodila Carvajala u predjelu ramena, a talijanski sudac pokazao na bijelu točku. Vidal je izveo jedanaesterac, neprecizno, iznad vratnice.
U nastavku je Real došao do daha i preokrenuo utakmicu. U 47. minuti bilo je 1-1. Carvajal je ubacio s desne strane u srce kaznenog prostora domaćih, gdje je sjajno reagirao Cristiano Ronaldo, iskoristio ostavljen mu prostor i iz prve poslao loptu u mrežu.
U 77. minuti Asensio je ubacio u kazneni prostor gdje je natrčao Ronaldo i donjim dijelom kopačke poslao loptu Neueru kroz noge za svoj 97. pogodak u Ligi prvaka, a ukupno stoti u europskim klupskim natjecanjima.
Luka Modrić je počeo utakmicu i igrao do prve minute sučevog vremena, kad ga je zamijenio Mateo Kovačić.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI