Najbolje lijevo krilo svijeta Štrlek oglasio se nakon neodlaska na Europsko prvenstvo

Instagram

Manuel Štrlek nije u kadru hrvatske reprezentacije na aktualnom Europskom rukometnom prvenstvu.

Najbolje hrvatsko lijevo krilo i igrač koji je među tri-četiri najbolja na svijetu na svojoj poziciji nije se našao na popisu kojeg je još tamo početkom prosinca objavio izbornik Lino Červar.

Velom tajne i danas je obavijeno Štrlekovo neigranje za Kauboje na europskoj smotri. Poznato je tek kako su on i Červar razgovarali (odradili dva sastanka) nakon čega je postalo i definitivno da Hrvatska neće moći računati na sjajno krilo Veszprema.

Taman kad se bura oko Štrlekova izostajanja malo stišala, neposredno pred odlazak u Graz, na konferenciji za medije dopredsjednik Hrvatskog rukometnog saveza, a ustvari čovjek koji godinama vodi glavnu riječ u hrvatskom rukometu – Zoran Gobac – napao je Štrleka ne birajući riječi, prenosi gol.hr

“On je izabrao put bez povratka i kad bude novi izbornik u reprezentaciji, neće se vratiti. Neka to bude putokaz svim drugima. Došlo je do jednog izopačenog ponašanja koje je počelo još u Švicarskoj na kvalifikacijskoj utakmici. Štrlek više neće igrati za hrvatsku reprezentaciju, ni pod cijenu rezultata ni bilo čega drugog”, poručio je Gobac.



Da reprezentacija za Štrleka nije zatvoreno poglavlje, dao je naslutiti svojom objavom na Instagramu neposredno uoči jučerašnje utakmice Hrvatska – Austrija.

“Dragi moji prijatelji i suigrači, želim vam svu sreću. Večeras imate moju maksimalnu podršku, vaš sam najveći navijač! Igrate odlično i samo tako nastavite do kraja! Ako me u budućnosti reprezentacija bude trebala, ja sam spreman! Ajmo Hrvatska!!!”, napisao je Štrlek.

Njegova objava naišla je na odobravanje od strane brojnih fanova, ali i sadašnjih i bivših reprezentativaca. Kapetan Domagoj Duvnjak se oglasio, kao i Jakov GojunStipe Mandalinić

Facebook Comments

Loading...
DIJELI