SVE OVISI O MODRIĆU: Real Madrid će ovisno o našem kapetanu slagati novu momčad

screenshot

Španjolska Marca piše kako je Luka Modrić svojim postignućima u Realu zaslužio čast da odlučuje o potezima kluba na tržištu

Iako je u uvodnom dijelu sezone bila najveći kritičar hrvatskog kapetana, španjolska Marca u potpunosti je promijenila ploču i sada hvali Modrića na sva zvona, pa tako piše kako je Modrić svojim postupcima na terenu i van njega zaslužio nedodirljiv status u španjolskom velikanu.

“Luka Modrić je zaslužio to. Da ne samo igrama na terenu, nego i svojim postupcima van njega, da pečat Realu.”

Modriću su već 34, a ugovor s Realom istječe mu na ljeto iduće godine. Ako ga u međuvremenu ne produži, za deset mjeseci može pregovarati s novim klubom, iako je izglednija opcija da Zidaneovu svlačionicu napusti ovog ljeta.

“Nakon loše prošle sezone, Modrić se u zadnje vrijeme vratio svojoj najboljoj formi i u najefikasnijoj sezoni karijere, ne samo organizacijom igre, nego i s pet golova vodi momčad koja je na čelu La Lige, prenosi Sportklub.



Zlatnom loptom koju je osvojio za 2018. ugovor mu se automatski produžio do ljeta 2021. S obzirom na to, njegovu dob, ali i da je nakon slabih igara prošle sezone, aktualnu počeo kao rezerva na utakmicama protiv najjačih suparnika (PSG, Atletico, Barcelona), njegov odlazak već ovog ljeta činio se izglednim. Međutim, Modrić je nakon toga vratio status Realovog ključnog čovjeka i sada je kucnuo trenutak da odluči što dalje” piše Marca.

Španjolski list također dodaje kako će Modrićeva odluka biti ključ Realovih postupaka u prijelaznom roku.

“Ovisno o tome što odluči Hrvat, Real će na tržištu te iz unutarnjih rezervi na ljeto slagati momčad, prije svega sredinu terena, za budućnost. Modrić svojom igrom, ponašanjem i karizmom daje ton cijeloj momčadi i ako ode bit će ga jako teško zamijeniti. Martin Odegaard čini se njegovim prirodnim nasljednikom, ali usprkos tome što sjajno igra na posudbi u Real Sociedadu, tek se treba dokazati.”

Facebook Comments

Loading...
DIJELI