AGONIJI KLUBA BLIŽI SE SVRŠETAK? Posve neočekivani novi ulagači u posrnulog zagrebačkog diva

Foto: Ranko Suvar / CROPIX

Cibona je na igračkom planu ispunila ono što je pred momke Josipa Sesara bilo postavljeno na početku sezone, ostanak u ABA ligi i ulazak među četiri najbolja u hrvatskom prvenstvu, a usput je osvojen i Kup.

Nakon velike pobjede nad Crvenom zvezdom u ABA ligi u Draženovom domu i osvajanjem Kupa Krešimira Čosića igrači Cibone, unatoč tome što im plaće kasne po nekoliko mjeseci, i dalje treniraju i čekaju bolje dane.

Iako su igrači već pomišljali na štrajk, kapetan Cibosa Krešimir Radovčić za SN je tako otkrio kako se naziru novi investitori u klub i to iz Indije.

“Da, razmišljali smo o štrajku, ali nakon Zadra našli smo se s dvojicom Indijaca, novih ulagača u klub, i dogovorili da ćemo do kraja ožujka dobiti dvije plaće, a onda dalje dobivati isplate normalnim ritmom. Takav je dogovor”, otkrio je kapetan Cibone.

Trener Sesar se također nada kako je kako je ovo možda kraj agoniji kroz koju prolazi nekadašnji veliki zagrebački košarkaški div te da su potencijalni ulagači ozbiljni u svojim namjerama.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI