ANTONIO MIRKO ČOLAK U HRVATSKOJ REPREZENTACIJI: ‘Zabijam u serijama, a Dalić očito zna kako mogu pomoći’

Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Antonio Mirko Čolak nakon što je zabio 13 golova u 19 utakmica Zlatko Dalić ga je stavio na listu za predstoječe utakmice hrvatske reprezentacije.

Čolak je dosad za Vatrene odigrao dvadesetak minuta u prijateljskom ogledu s Turskom  (3:3) u studenom prošle godine.

“Ne mogu opisati riječima koliko sam sretan što sam se vratio u reprezentaciju Hrvatske. Prošle godine sam bio tri puta s reprezentacijom, ali sam igrao tih dvadesetak minuta protiv Turaka. Srce mi je jako zaigralo kad sam saznao da sam opet s najboljim hrvatskim nogometašima. Kad vidiš svoje ima ne popisu, onda je nešto posebno. To je najveća moguća nagrada za mene”, rekao je za Sportske novosti.

Dolazak u Malmö iz PAOK-a bio mu je pun pogodak.

“Brzo sam se uklopio u novoj sredini, zabio 13 golova u 19 utakmica i dobio poziv za reprezentaciju, čini se da sam pogodio. Uvijek sam znao ako u drugom klubu dobijem šansu, da ću je iskoristiti. Tako sam u Malmöu opet pokazao svoje kvalitete, sa svojim pogocima sam opet, kako da kažem, svoj na svome. Svi koji gledaju utakmice Malmöa mogu vidjeti da sam opet onaj pravi napadač koji zabija u serijama”, dodaje.



Budući Vatreni zahvalan je na povjerenu koje mu je ukazano.

“Prekrasno jest da je izbornik vidio moje igre i moje pogotke. Te da mi je sad opet ukazao povjerenje. Želim mu vratiti to povjerenje, svojim igrama i daj Bože s pogocima. Sad su pred Hrvatskom tri najteže utakmice u ovom razdoblju kad se radi o kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo. S obzirom na to da sam dobio poziv baš u predvečerje tih značajnih ogleda, pouzdan je znak da izbornik računa na mene”, zaključio je.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI